Skip to main content

Prima ședință CNA după scandalul înregistrărilor cu Laura Georgescu

 
Prima ședință CNA după scandalul înregistrărilor cu Laura Georgescu
CNA

CNAMâine este convocată prima ședință publică a CNA, după izbucnirea scandalului înregistrărilor în care Laura Georgescu este protagonistă.

Publicitate

Pe ordinea de zi a ședinței CNA de mâine figurează nouă solicitări de prelungiri a unor licențe CNA, printre care se numără și cele ale unor posturi de radio precum Kiss FM, Europa FM și Radio 21.

CONTEXT. Reamintim că în ultimele săptămâni Laura Georgescu, președintele CNA, a fost protagonista unui scandal în care au ieșit la iveală o serie de înregistrări în care aceasta folosea un limbaj agresiv la adresa unor elevi, cu ocazia programului Școala Altfel din 2013.

De asemenea, Realitatea.net a publicat o serie de înregistrări în care președintele insituției a făcut afirmații precum “boul de Ghiță” și “jigodia de Georgică Severin”.

În plus, săptămâna trecută, șefa CNA a fost audiată la Comisia de Cultură și mass-media a Camerei Deputaților, Georgică Severin (președintele Comisiei de Cultură din Senat) fiind unul dintre cei care i-au solicitat demisia Laurei Georgescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu