Skip to main content

Pro TV face show de vară cu Laura Cosoi și Cabral, pe tronsonul lui Măruță. Iubita lui Marius Moga, reporter în emisiune

 

Cabral si Laura

Publicitate

PRO TV lansează din 28 iulie show-ul Trăiește-ți vara, emisiune de divertisment ce va acoperi tronsonul lui Cărălin Măruță. Trăiește-ți vara este o emisiune interactivă, care va fi difuzată în direct la PRO TV, de luni până vineri, de la ora 17:30, de pe plaja din Mamaia, anunță postul de televiziune.

Cabral împreună cu Laura Cosoi vor fi gazdele show-ului și vor avea invitați pe care îi vor provoca să participe la activități și concursuri zilnice pe litoralul Mării Negre.

Vedetele prezente vor fi puse în situații inedite, fiind nevoite să se cazeze la hoteluri de 1*, respectiv 2* și să supraviețuiască cu zece lei pe zi. La rândul lor, turiștii norocoşi vor fi răsplătiţi cu cazare în resorturi hoteliere de 5*, cina alături de familiile lor în restaurante de lux și participarea la petreceri exclusiviste.

Provocările vedetelor nu se opresc aici. Ele vor lua parte la diverse activități: îşi vor testa abilităţile în diverse sporturi nautice şi vor fi puse în faţa unor probe la care nu se aşteaptă.

Bianca Lapuste
Bianca Lăpuște, corespondent la Pro TV Iași

În același timp, emisiunea va acoperi toate evenimentele interesante de pe litoral, de la nord la sud, precum petrecerile din cluburi, festivaluri și concerte, prezentări de modă sau concursuri de frumusețe, toate relatate de reporterul special, Bianca Lăpuște, corespondentă Pro TV Iași și iubita lui Marius Moga.

Echipei “Trăiește-ți vara” i se va alătura și Florin Scripcă, cunoscut drept Chef FOA, noul membru al juriului MasterChef.

În plus, George Buhnici va face rubrica "I like IT" la mare, sub cerul liber.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • adevarul este ca nici cabral si nici laura nu au mai mult de cinci cuvinte in vocabular- poate ii scapa blonda lui moga ca altfel in afara de cool nu cred ca reusim sa auzim si altceva
  • numai prostevistii maninca de pe jos.Daca "emisiunea" asta era pe orice alt post toata lumea ar fi zis ca e naspa proasta,ce emisiuni de la mare ne trebuie,ca sunt invechite,dar cum e pe prosteve presimt ca tu Edwin si altii o sa va uitati ca si la zei.Vizionara placuta.
  • o emisiune a protv in media actuala a postului. adica ieftina, gen marina almasan. cred ca antena va continua cu acces din rect si ii va bate pe ibacka si cosoi de ii va asculta cu urcehea.
  • ce face prosteve ul extraordinar,trimite doi oameni sa se scalambaie pe ecran,nu-i asa ca e cool?wow ce mai emisiune.Toti tinerii "prostevisti"(bravi inaintasi ai tarii) ii vor urmarii cu sufletul la gura,ca deh doar unul e prosteve.
  • Hai Antena cu o emisiune similara copy paste cu vedete la mare prezentata de prezentatorul copil niciodata consacrat - Morar si vreo blonda de la meteo . Plus Daniela Crudu si fetele lui Capatos la agatat pe plaja .Buzdugan va face revista presei din Catavencii spunand ca el a scris glumele ;)
  • Acum sa-i vad pe astia de la antene pe cine trimit si ei la mare sa faca emisiune , ca sigur le vine si lor vreo idee

Trimite un comentariu