Skip to main content

Reacţia România TV: Dan Diaconescu realizează pentru România TV emisiunea OTV Live

 
Romania TV - Dan Diaconescu.bmp
Romania TV - Dan Diaconescu.bmp

Romania TV - Dan Diaconescu.bmp

Publicitate

„Romania TV va respecta cu stricteţe legea audiovizualului şi reglementările impuse de legislaţia în vigoare”, au spus reprezentanţii postului într-un comunicat pe tema noii emisiuni a lui Dan Diaconescu, difuzată la România TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    Dane ,treci...pe aici sa arunci o privire as dori sa stiu daca ai primit emailul dela mine cu privire la Costea,Elodia,Abel.
  • sergiu-vasy sergiu-vasy
    Ai votul meu sper sa faci ce ai preomis dar trebuie sa treci peste cadavre.
  • paun gabriela paun gabriela
    Audienta are fffffff multa si fara invitati puternici.....va urez multa sanatate si mult noroc..sper sa va vad PRESEDINTE ,mult supcces
  • darie darie
    cand va avea invitati puternici va avea si audienta pe masura
  • Florin Florin
    cam mult tupeu din partea Romania Tv, dar nu m-ar mira ca sa functioneze la CNA nesimtirea asta. este simplu insa, daca se vrea, ca emisiunea sa fie monitorizata si comparata cu cea de pe Otv-ul italian.
  • nelutu nelutu
    Pai daca jurnalistii de la Romania TV nu-s in stare sa faca o emisiune... le arata DD... Dar are el voie sa presteze servicii in afara jobului din politica? A declarat el veniturile castigate din prestarile de servicii catre RTV??
  • suavina hazu suavina hazu
    Am urmarit emisiunea lui DD pe RTV.....Mi s-a parut cam timidut, deh, ca la un nou inceput....Invitatul - mucalit si ...oleaca porcos.- ca DD ii tot ''dadea peste gura'' dar el nimic, tot ii dadea inainte cu povestea lui Creanga....si altele. Calinescu asta e vulpoi batran, mare curva....da', una peste alta, mi-a placut.....asa cu adevarurile si dezvaluirile lui aruncate cu juma' de gura....Mare sarlatan..... Astept acum si alte personaje ....dar, sper din tot sufletul, sa nu fie gen Magda Ciumac, Tolea, si nici guristi d'astia de doi bani....

Trimite un comentariu

sus