Skip to main content

Robert Turcescu îi răspunde Oanei Stancu după ce aceasta a afirmat că-l dă în judecată

 

turcescu

Publicitate

Jurnalistul Robert Turcescu îi Răspunde public Oanei Stancu, de la Antena 3, după ce aceasta l-a amenințat pe jurnalist că-l dă în judecată.

El spune că afirmațiile sale la adresa Oanei Stancu „se încadrează in limitele legitime ale libertății de exprimare, reprezentând expresia unor opinii personale privind anumite situații de fapt, care au la baza elemente identificate în spațiul public, si care, de altfel, nu au fost niciodată contestate public de către dumneavoastră”, spune Turcescu pe blogul său.

„Invocarea unui pretins prejudiciu determinat de aceaste afirmații o consider neîntemeiată și nejustificată având în vedere atât conținutul postării realizate cât și calitatea dumneavoastră de jurnalist la postul de televiziune Antena 3, implicat în numeroase subiecte publice și politice, în cadrul cărora v-ați susținut inclusiv opiniile personale”, a mai adăugat el.

În ceea ce privește solicitarea prin care îmi interziceți publicarea pe viitor a informațiilor care fac referire la persoana dumneavoastră o consider formulată cu evidentă rea-credință, reprezentând întocmai încălcarea unei libertăți fundamentale. Bineînțeles că decizia de a mă acționa în instanța vă aparține, urmând ca în cadrul procesului ce urmează a se desfășura să fie analizat dreptul meu constituțional de a formula și de a susține opinii personale pornind de la elemente concrete, de la informații publice și de la situații de fapt dezbătute și susținute în spațiul public”, a încheiat Turcescu.

Robert Turcescu a scris recent pe blogul său că Oana Stancu a făcut la comandă o serie de emisiuni despre Nelu Iordache, acestea făcând parte dintr-un șantaj la adresa omului de afaceri.

„Oana Stancu a facut nenumarate emisiuni despre Nelu Iordache-ROMSTRADE. Pare-se ca Nelutu n-a vrut sau n-a mai vrut sa dea bani Antenelor si atunci s-a stricat prietenia”, a scris jurnalistul de la B1 TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Turcescu e o sursa constanta de dezinformare. Dovada fiind "ancheta" lui privind terenurile din Giurgiu. Nu a dovedit nicicum ca ar fi implicat Voiculescu in arendarea lor, doar si-a dat cu presupusul.

Trimite un comentariu