Skip to main content

România TV cere socoteală CNA pentru amenzile primite, „în condiţiile în care publicul a ales România TV”

 
Romania TV
Romania TV

Romania TV

Publicitate

Reprezentanţii România TV îi cer preşedintelui CNA, Laura Georgescu, să prezinte Parlamentului raportul de activitate pe anul 2013.

"Sub propria semnătură, preşedintele CNA raportează Parlamentului faptul că România TV a fost campionul amenzilor în 2013, primind un număr de 20 de sancţiuni de la CNA, din care 7 amenzi, în valoare totală de 56.000 euro", se arată în textul postat pe site-ul postului de ştiri.

Reprezentanţii postului spun că postul a fost amendat în "condiţiile în care publicul a ales România TV, postul fiind pe locul al 2-lea, ca audienţă, în rândul televiziunilor de ştiri din România şi pe locul al 6-lea la nivel naţional, deci problema calităţii programelor sau a interesului public nu pot fi puse la îndoială!"

"Şi atunci, pe cine acoperă doamna Laura Georgescu, preşedintele CNA? Considerăm că numai Comisiile pentru cultură, artă şi mijloace de informare în masă ale Parlamentului României pot face lumină!", se arată în finalul textului celor de la România TV.

Textul integral, în continuare:

"Jurnaliştii de la postul de televiziune România TV o invită pe doamna Laura Georgescu, preşedinte CNA, să-şi însuşească raportul de activitate pe anul 2013 al autorităţii pe care o conduce, raport de activitate depus în Parlamentul României.

Sub propria semnătură, preşedintele CNA raportează Parlamentului faptul că România TV a fost campionul amenzilor în 2013, primind un număr de 20 de sancţiuni de la CNA, din care 7 amenzi, în valoare totală de 56.000 euro. Nici în primele 6 luni ale acestui an situaţia nu s-a modificat, marea majoritate a sancţiunilor fiind susţinută şi prin votul doamnei Laura Georgescu. Şi aceasta în condiţiile în care publicul a ales România TV, postul fiind pe locul al 2-lea, ca audienţă, în rândul televiziunilor de ştiri din România şi pe locul al 6-lea la nivel naţional, deci problema calităţii programelor sau a interesului public nu pot fi puse la îndoială!"

Şi atunci, pe cine acoperă doamna Laura Georgescu, preşedintele CNA? Considerăm că numai Comisiile pentru cultură, artă şi mijloace de informare în masă ale Parlamentului României pot face lumină!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vali vali
    Inainte de a lectii, faceti o minima documentare. Ca sa nu zic de la mine, citez de pe blogul raposatului Pruteanu. ”Majoritatea e o chestiune relativă şi variabilă, ca să spun aşa. Majoritatea înseamnă partea mai mare dintr-un întreg. Dar această parte poate fi cu mult mai mare sau doar cu un picuţ mai mare. În cazul unui vot, un rezultat de 49 de procente contra 48 înseamnă o majoritate mică, faţă de, să spunem, 90 contra 4, care e o mare majoritate. ”. In privinta acordului, citez tot din Pruteanu. ” care e acordul corect: majoritatea sunt sau majoritatea este? Răspunsul nu e chiar ţac-pac. E o chestiune de intenţie a enunţului. Regula e că, dacă accentul logic cade pe ideea de grup compact, pe entitatea grup (ansamblu), atunci acordul e la singular. Dacă accentul logic cade pe indivizii ca atare, pe persoane, atunci acordul e la plural”. Prin urmare, acordul se poate face cu subiectul logic sau cu cel gramatical, in functie de situatie.
  • dragos dragos
    Pai daca difuza filme deocheate poate ca era pe primul loc, dar asta nu inseamna ca are programe de calitate. Si emisiunile lui Maruta sau ale Simonei Gherghe sunt urmarite de sute de mii de oameni, dar asta nu inseamna ca toti romanii cu capul pe umeri sunt tampiti sa vada JegTV.
  • Adi Adi
    Mai rau este halul in care face acordul:,,majoritatea sanctiunilor fiind sustinuta,,!!!! Dar de ce ne miram ca sunt ANALFABETI la Romania TV ? Asa educatie,asa post!
  • Andrei Andrei
    Aia cu "marea majoritate" mi-a placut rau. Oare cine o fi debitat textul asta?
    Si faptul ca postul este pe locul doi, pentru ca publicul a ales, deci calitatea este garantata, este o motivare de doi bani. O curva tot o curva ramane, indiferent ca lucreaza pe centura sau la Intercontinental.
    Hai noroc! Sper sa faceti implozie.

Trimite un comentariu

sus