Skip to main content

Romtelecom şi Cosmote se vor uni sub brandul TELEKOM România din septembrie

 
Telekom
Telekom

TelekomRomtelecom şi Cosmote se vor uni din luna septembrie din acest an într-o singură companie care va fi liderul pieţei de telecom din România. Surpriza pare să fie denumirea folosită de noua entitate, în condiţiile în care piaţa se aştepta la folosirea brandului T-Mobile.

Publicitate

Potrivit unor surse din piaţă citate de Economica.net, noua entitate sub care vor opera Romtelecom, Cosmote şi Zapp se va numi TELEKOM ROMÂNIA.

Cosmote, brandul pentru serviciile de comunicaţii mobile, se va numi TELEKOM ROMÂNIA MOBIL. Romtelecom, cel mai vechi brand de comunicaţii fixe de pe piaţa locală se va transforma în TELEKOM ROMÂNIA FIX.

Astfel, TELEKOM ROMÂNIA va deveni cel mai mare operator de pe piaţa locală cu venituri de 1.07 miliarde de euro în 2013, mai mari decât cele ale actualului lider, Orange România, care în 2013 a înregistrat venituri de 934 de milioane de euro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costinred costinred
    Am observat ca pe facebook, Telekom are foarte multe comentarii dure la adresa lor. Mie mi-e dor de reteaua Zapp. A fost frumos cat am avut acel telefon simplu.
  • RomteleKom RomteleKom
    Poate ne explica si astia de la Deutsche Telekom ce e cu polologhia (caricatura) asta de nume "Romania Telekom Mobil". E un nume mult prea lung si nu vad pe unde naibii ar incapea un astfel de nume pe ecranul telefonului sau pe siglele luminoase de desupra intrarilor de la magazine. E absolut stupida si treaba asta cu Telekom Romania in contextul in care in toate tarile in care DT exista, numele brandurilor sunt "(numele tarii) Telekom" gen Hrvatski Telekom sau Deutsche Telekom. Dar noi nu suntem in rand cu restul europenilor la multe categorii, de ce am fi in rand cu ei macar la partea asta?
  • noName noName
    Să scadă preţurile şi mai vedem. Dar în condiţiile în care rămân aceeași manageri nu fac mare brânză. La tel fix am renunţat de muult dar şi la mobil într-un final.

Trimite un comentariu

sus