Skip to main content

SECŢIUNE SPECIALĂ. Galerie foto cu proiecte inedite: Staţia de metrou Aurel Vlaicu, corespondenţă cu un peisaj de vis al României

 
1
1

banner vezi toate articolele

Publicitate

1

SECŢIUNE SPONSORIZATĂ. Continuăm astăzi prezentarea proiectelor speciale de publicitate realizate în staţiile de metrou de-a lungul timpului. Astăzi, cum a ajuns staţia de metrou Aurel Vlaicu o bucată dintr-un peisaj de vis din România.

In 2012 Volsbank a sarbatorit 12 ani de activitate in Romania. Dorindu-si sa creeze ceva deosebit pentru public cu aceasta ocazie, Volsbank a construit un proiect spectacular, transformand statia de metrou Aurel Vlaicu intr-o replica a lacului de acumulare Oasa.

Imaginile tridimensionale amplasate pe coloanele, podeaua si peretii statiei i-au facut pe calatori sa simta, fie si pentru un moment, ca au evadat din cotidian si au calatorit pe marginea lacului Oasa, facand asteptarea metroului mai placuta.

Lacul Oasa se afla pe cea mai inalta sosea din Romania, soseaua Transaplina, si apare pe lista celor 273 de locuri extraordinare de vizitat in Romania.

Proiectul a fost conceput de BBDO Group ca parte a campaniei aniversare Volsbank si a fost implementat de grupul de companii Spectacular, care gestionează spaţii de publicitate în staţiile de metrou.

2

3

4

Citeşte şi:

banner vezi toate articolele

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus