Skip to main content

SECŢIUNE SPECIALĂ. Galerie foto: Proiecte speciale de publicitate la metrou. Biblioteca digitală, pasajul către lumea cărţilor

 
1
1

banner vezi toate articolele

Publicitate

1

SECŢIUNE SPONSORIZATĂ. Prezentăm, începând de astăzi, o serie de proiecte speciale de publicitate realizate în staţiile de metrou de-a lungul timpului. Astăzi, Biblioteca digitală Vodafone, un proiect premiat şi la festivaluri internaţionale.

Cand a fost ultima data cand ati intrat intr-o biblioteca? Timp de peste un an, cei care au avut drum pe la statia de metrou Victoriei s-au putut cufunda in biblioteca digitala Vodafone.

In august 2012, biblioteca digitala a fost “tapetata” pe peretii pasarelei care face legatura intre peroanele statiei de metrou Victoriei, apoi mutandu-se in 2013 pe culoarul de la intrarea in statie.

Peretii au fost acoperiti cu imagini care imitau rafturile unei biblioteci, insumand sute de titluri. Cotorul fiecarei carti continea un cod QR pe care trecatorii il puteau scana utilizandu-si smartphone-ul pentru a fi directionati pe site-ul bibliotecapemobil.ro, de unde puteau descarca un fragment sau volumul intreg.

Proiectul s-a bucurat de un mare success, fiind apreciat atat de consumatori prin cele peste 145.000 de descarcari, cat si de industria de publicitate, prin cele 6 premii primite:

Silver Lion la categoria Promo&Activations, Silver Lion la categoria Media si Bronze Lion la recent la categoria Direct, in cadrul Cannes Lions 2013
Silver Effie la categoria Media, in cadrul Effie 2013
Gold la categoria Media si Silver la categoria Interactive, in cadrul Eurobest 2013

Proiectul a fost conceput de McCann Romania şi implementat de către grupul de companii Spectacular, care gestionează spaţii de publicitate în staţiile de metrou.

2

3

4

5 mic

6 - mic

banner vezi toate articolele

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus