Skip to main content

SECŢIUNE SPECIALĂ. “Secretele” fabricii de bere Staropramen dezvăluite în metrou

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

banner vezi toate articolele

Publicitate

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SECŢIUNE SPONSORIZATĂ. Prezentarea proiectelor inedite de la metrou continuă cu o idee în care 170 de metri de conducte au fost instalate pe pereţii staţiilor de metrou.

Staropramen a adus spiritul praghez in statiile de metrou printr-o campanie publicitara cu totul deosebita. Campania a fost implementata initial in statia de metrou Piata Victoriei in martie 2013, mutandu-se apoi in statia Piata Unirii in luna iulie 2013.

Calatorii au “trecut” printr-un fragment din lunga istorie Staropramen pe drumul spre peron. Brandul are o istorie de aproape 150 de ani, incepand intr-o fabrica in inima Pragai in anul 1869 si continuand astazi ca un nume rescunoscut si apreciat in 37 de tari.

O instalatie de conducte de peste 170 m prin care treceau 180 l de lichid a fost montata de-a lungul peretilor de la intrarea in statia Piata Victoriei, amplasata peste postere care spuneau fragmente din povestea Staropramen.

Acest ambient a fost completat de sunetul care se aude la deschiderea unei sticle de beri si turnarea ei in pahar. Astfel, brandul a interactionat cu consumatorii la un nivel multisenzorial, transformand drumul calatorilor pana la peron intr-o experienta inedita.

Proiectul a fost conceput de Initiative Media si implementat de grupul de companii Spectacular, care gestionaza spatii publicitare de la metrou.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

banner vezi toate articolele

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    Nici Stella Artois sau Tuborg nu merg dupa legea aceea.
  • vasile vasile
    ia uite, didi-cunoscâtorul!...
    dă-ne și nouă legea aia, sau ești doar un publicitar de la celălalt brand?
    :)
  • didi didi
    da da da, poate precizati si faptul ca staropramen nu respecta legea puritatii berii si ca foloseste malai la fermentare... o bere de calitate nu are decat malt, apa si drojdie. staropramen nu e o bere de calitate.

Trimite un comentariu

sus