Skip to main content

Șefa CNA, Laura Georgescu, chemată mâine la DNA

 
Șefa CNA, Laura Georgescu, chemată mâine la DNA
laura georgescu

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Președintele CNA, Laura Georgescu, este așteptată miercuri la DNA, pentru a da declarații în urma plângerii penale formulate de PPDD, scrie realitatea.net.

Alături de Georgescu sunt așteptați la CNA și ceilalți membri ai CNA, relatează Realitatea TV.

Narcisa Iorga, unul dintre membri CNA, a scris pe pagina sa de Facebook că va merge joi la DNA în calitate de martor. Ea promite că va spune "tot" la audierea de la Direcția Națională Anticorupție.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Interesant, aia mica si rea se pare ca a intrat in vizor si ea. Poate se curata in sfarsit CNA-ul de toate leprele.

    http://www.petitieonline.com/premierul_victor_ponta_sa_ceara_monicai_gubernat_sa_publice_cv-ul
  • Dupa Georgeasca, urmeaza si Monica Gubernat, aia despre care vorbea Georgeasca ca stie pe unu cu niste laptop-uri si daca nu vrea... Dupa stiinta mea, asta se cheama traffic de influenta.
  • Ei si ce daca pleaca Georgeasca de la CNA? Institutia asta va sta tot la fel de prost la capitolul activitate. De fapt, institutia asta nici nu ar trebui sa existe dat fiind faptul ca activitatea ei (amenzi abuzive) e absolut lamentabila. Cine crede ca CNA-ul se purifica dand-o afara numai pe Georgeasca se inseala. Daca tot e sa se "purifice" prin plecarea ei de la CNA, ce-ar fi s-o insoteasca si Narcisa Iorga (super bine cotata in CNA, foarte prost vazuta in ochii poporului) care a contribuit activ la suspendarea fortata a Laurei Georgescu doar ca sa vina (cel mai probabil) in locul ei la presedintia CNA . Dar asta ramane de vazut. Nimic in tara asta nu se face de buna voie, ci manat de interese.
  • DEMISIA! Nu avem nevoie de limbaj de mahala in CNA ! Functia nu e mostenire de la parinti si nici mijloc de imbogatire . Sau nu aveti ce face daca va dati demisia ? Cine e Laura Georgescu fara CNA ?

Trimite un comentariu