Skip to main content

2 Iulie. Situaţia din TVR: Sindicatul face plângere penală în cazul salariilor. Stelian Tănase: Angajaţii trebuie să fie înţelegători

 
tvr
tvr

tvr

Publicitate

PLÂNGERE PENALĂ. Principalul sindicat din TVR spune că va face "plângere penală de abuz în funcţie şi încercare de deturnare de fonduri" împotriva celor vinovaţi de întârzierea plăţii salariilor în TVR, în timp ce Stelian Tănase, PDG al instituţiei, declară că angajaţii ar trebui "să fie înţelegători", scrie Mediafax.
Sindicatul pentru Unitatea Salariaţilor TV din TVR (SPUSTV) spune că, în urma discuţiilor purtate ieri în biroul preşedintelui-director general (PDG), Stelian Tănase, reprezentanţii sindicatului au fost informaţi de acesta "că nu este dator să dea niciun fel de explicaţii referitor la neplata salariilor la data stabilită prin Contractul Colectiv de Muncă (CCM)".


Situaţia din TVR: Sindicatul face plângere penală în cazul salariilor. Stelian Tănase: Angajaţii trebuie să fie înţelegători


REVENIRE. Adrian Tomşa şi Mircea Lucacel, doi dintre artizanii formării cu şapte ani în urmă a companiei de cablu New Com Tele­comunicaţii, care a ajuns în mai puţin de doi ani la peste 100.000 de cli­enţi în urma unei campanii agresive de achiziţii - au format o nouă companie, Clever Media Network (CMN), cu care se pregătesc să atace piaţa de cablu în mai multe zone din România, potrivit informaţiilor disponibile în Monitorul Oficial şi datelor obţinute de Ziarul Financiar de la mai multe surse de pe piaţa locală de comunicaţii.
Planul de a intra exact în aceste zone ar fi motivat de faptul că echipa de la Clever Media Network ar acţiona în coordonare cu RCS&RDS - atacând zonele în care rivali precum Romtelecom sau UPC au o poziţie mai puternică, au spus pentru ZF mai multe surse de pe piaţă. Practic, RCS&RDS ar avea în plan să atace piaţa cu o companie care să nu îi poarte numele, aşa cum a făcut şi Romtele­com în 2008 cu NextGen.
Fosta echipă de la New Com revine discret pe piaţa de cablu TV din România sub numele Clever Media Network


PRIETENI ONLINE. Pagina oficială de Facebook a premierului Victor Ponta a devenit cea mai apreciată pagină a unui politician român, având 400.389 de fani, scrie Evenimentul zilei.
Prim-ministrul a marcat acest succes şi a postat un mesaj în care le mulţumeşte susţinătorilor săi: ”Suntem 400.000 de Facebook. Cea mai mare comunitate politică din România. Vă mulţumesc”.
Premierul Victor Ponta are peste 400.000 de fani pe Facebook


INOVAŢIE. Agenţia de ştiri americană Associated Press (AP) va folosi roboţi pentru scrierea unor materiale de presă, în special a celor din zona de business, scrie Mediafax.
Referindu-se la tehnologia automatizată, Lou Ferrara, vicepreşedinte al AP, a precizat că roboţii ar fi capabili să producă 4.400 de materiale în timpul în care reporterii agenţiei ar fi creat doar 300 de ştiri din domeniul business.
Associated Press va folosi roboţi pentru scrierea unor materiale de presă


ÎNCHIDERE. Google Inc. va închide, pe 30 septembrie, reţeaua de socializare Orkut, care a fost lansată în urmă cu zece ani şi care, deşi a fost populară în Brazilia şi India, nu a reuşit să se impună la nivel internaţional, notează Mediafax.
Orkut, prima reţea de socializare a companiei Google, a fost lansată în prima parte a lui 2004, în acelaşi an cu Facebook, care, în prezent, este cea mai populară reţea de socializare din lume.
Google va închide reţeaua de socializare Orkut

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Tanase, ce sa inteleaga angajatii? Ca desi au fost bani in cont, tu nu ai semnat cecurile? Ca iti permiti abuzuri in serviciu? Ca ai grave probleme la mansarda? Ca nu ai ce cauta in postul in care te-a plasat slugarnicia ta fata de plagitatorul Ponta? Ca esti un imoral? Un traseist politic? Un individ care isi plateste amicii si amantele din banii publici? Dispari, mos Infarct! Dispari si lasa pe cineva competent si demn in locul ocupat prin frauda!
  • omaha omaha
    eu zic ca am fost rabdatori...inca nu l-am aruncat din turn. mai asteptam nitel...in alta ordine de idei trebuie sa ai tupeu vecin cu nebunia ca dupa nenumarate taieri salariale si concedierea arbitrara a 700 de oameni, pe criterii de desene animate, sa vii si sa ceri rabdare. mai ales cand nimic din cv nu te legitimeaza pt. functia ocupata. dl tanase este si el ca si predecesorul sau o emanatie toxica a cancerului politic care vine dinspre palatul Victoria sau parlament. aceeasi specie de oameni mici cu orgolii mari si cu merite inexistente care vor sa reformeze forme fara continut. dle Tanase, de abia astept dupa ce va luati si dvs portia de sange nevinovat, sa exclamati cu nesat ca si predecesorul" am salvat televiziunea". cel putin pana la urmatorul PDG...

Trimite un comentariu

sus