Skip to main content

Televiziunile de sport ale RCS&RDS, distribuite pe platforma digitală terestră a Antenna Hungária

 
digi-sport-fundal-deschis-micsoarata
digi-sport-fundal-deschis-micsoarata

digi-sport-fundal-deschis-micsoarataDigi Sport 1 şi Digi Sport 2, televiziunile cu profil sportiv ale grupului românesc RCS&RDS, vor fi distribuite de la 1 august pe platforma digitală terestră a companiei Antenna Hungária, denumită MinDig TV Extra, scrie Mediafax, care citează broadbandtvnews.com.

Publicitate

Antenna Hungária şi RCS&RDS au ajuns la o înţelegere potrivit căreia, după o perioadă de teste, începând cu 1 octombrie, Digi Sport 1 şi Digi Sport 2 vor face parte din oferta serviciului de televiziune digitală terestră cu plată MinDig TV Extra.

Digi Sport 1 va face parte din pachetul de bază, iar Digi Sport 2 va face parte dintr-un pachet nou, tematic.

Serviciul MinDig TV Extra avea 130.000 de abonaţi la sfârşitul anului trecut, conform site-ului Antenna Hungária.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anti -anti- geo anti -anti- geo
    Deh, asa e la Mascaricii de la jijisport ; acum ca nu se mai uita nimeni la ei , ranjesc si se scalambaie si andrei niculescu si maimutza urlatoare socol, dar unde e amicul vostru, meme stoica ? Ce asa greu sa duceti un car de transmisie jos la Jilava la vorbitor ? Il bateti pe Dan Senzationescu la funduletzu gol... Hai pa !
  • anti-geo anti-geo
    Probabil e vorba de posturile Digi Sport din Ungaria, asa ca observatia cu Liga 1 si Digi Sport 3 este doar sa te afli in treaba. Vanatoare placuta.
  • BM BM
    Si cel care a scris articolul trebuia sa stie aceasta chestie si sa o adauge.
  • BM BM
    Digi Sport 1 si 2 sunt si in varianta pt Ungaria. Nu e vb de cele romanesti !!!
  • geo geo
    Avind in vedere ca cei de la RCS@RDS au pierdut Liga 1, cred ca cel de-al treilea canal de sport Digisport 3 nu isi mai are rostul...nu mai au ce difuza acolo...in afara de buletine de stiri acolo nu mai exista continut, pe timpul verii.

Trimite un comentariu

sus