Skip to main content

Teodor Tiță este noul coordonator editorial al Metropotam. Ce schimbări are în plan

 

Teodor Tita

Publicitate

Teodor Tiță, fost redactor-șef la digi24.ro, coordonează începând de astăzi zona editorială a platformei de timp liber Metropotam.

El a declarat pentru paginademedia.ro că va merge, în cadrul platformei, și pe zona de administrație locală și de știri, dar vizează și o extindere a a publicului.

Despre obiective.Sunt mai multe lucruri pe care vreau să le îmbunătățesc. Încerc să extind publicul Metropotam, fără să-l pierdem pe cel pe care îl avem deja. În prezent, publicul nostru are între 18 și 25 de ani și vrem să-l extindem la 18 - 35 de ani. Vrem să mergem mai mult pe zona de administrație locală și pe știri.”

Ai și obiective de creștere a traficului?

„Obiectivul din punct de vedere al traficului este să crească. Vom avea și un obiectiv în cifre la un moment dat. Acum, cred că avem resurse care pot fi exploatate ceva mai bine și aici nu mă refer la ce este înăuntrul redacției Metropotam, cât mai degrabă la ce informație e disponibilă pe piață și cum poate fi ea pusă la dispoziția publicului”, a declarat el pentru paginademedia.ro.

Teodor Tiță a părăsit conducerea editorială a site-ului digi24.ro la începutul acestei luni, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Gelos inseamna ca lupta ca sa si-o bage. Poate va referiti la "invidios" (cuvant din limba romana) sau poate chiar e gelos. Incercati sa fiti mai limpede.
  • Cat a stat la Digi era mai mult pe la tigara decat in redactie si incerca sa se bage pe sub pielea oricui avea o functie cat de mica. Venea ultimul si pleca primul, iar in tot acest timp nu a postat nici macar o singura stire pe site. A avut un moment de cumpana prin decembrie, cand au au inceput epurarile, si toata lumea se astepta sa fie dat afara, pentru ca nu a facut chiar nimic pentru Digi, dar si-a luat avant rapid, cand amanta (unii zic sotie, dar nu e cazul) a poposit in redactie pe post de vedeta. Daca la site-ul Digi24 s-a mai facut cate ceva, acest lucru s-a datorat exclusiv redactorilor, pentru ca domnul Tita se facea nevazut de cate ori aparea un eveniment special: accidente, mitinguri, greve, campanii electorale, alegeri, scandaluri politice.
  • Pe cine dracului cunoaste asta de intra si e angajat in aceste functii si domenii? Este ultimul om din punct devedere al comunicarii si aptitudinilor. Nu are viziuni, notiuni, strategii sau idei despre nimic. Fura de pe net, sta in telefon si e un sociopat!!!

Trimite un comentariu