Skip to main content

Unul dintre juraţii de la MasterChef participă la emisiunea "Trăieşte-ţi vara"

 
Chef Scripcă
Chef Scripcă

Chef ScripcăFlorin Scripcă, noul membru al juriului MasterChef, cunoscut drept Chef FOA, participă la emisiunea “Trăieşte-ţi vara”, care se va lansa pe 28 iulie, la PRO TV.

Publicitate

Scripcă va porni într-o excursie culinară în ţinutul Dobrogei, una dintre cele mai frumoase regiuni din tară. Urcat la bordul cunoscutei ambarcaţiuni de agrement din România, velierul Adornate, Chef FOA va găti atât în zona litoralului Mării Negre, cât şi în Delta Dunării.

Acolo va interacţiona cu locuitorii, furând câteva secrete culinare, pe care le va împărtăşi apoi telespectatorilor. Fiecare oprire se va transforma, astfel, în oportunitatea perfectă de a găti reţete noi, folosind ingrediente şi produse locale.

"Emisiunea combină ingredientele distracţiei şi ale imprevizibilului cu un mix proaspăt de bucate, preparate după secretul Chef-ului", potrivit unui comunicat de presă al Pro TV.

Trăieşte-ţi vara” va fi un show găzduit de Cabral şi Laura Cosoi pe plaja din Mamaia, la care vor fi invitate cele mai îndrăgite vedete ale momentului. Telespectatorii vor urmări emisiunea în direct, de luni până vineri, de la ora 17:30, la PRO TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • oooppps oooppps
    In curand Protv va concura national tv la... Grafica.
    Sigla noi emisiuni e un foarte bun exemplu.
    Si campania de vara e in acelasi trend de ieftin "premium"
  • andreea andreea
    Nu stiu cum va fi emisiunea insa poza asta este superba!

Trimite un comentariu

sus