Skip to main content

Unul dintre jurații de la MasterChef participă la emisiunea "Trăiește-ți vara"

 

Chef ScripcăFlorin Scripcă, noul membru al juriului MasterChef, cunoscut drept Chef FOA, participă la emisiunea “Trăiește-ți vara”, care se va lansa pe 28 iulie, la PRO TV.

Publicitate

Scripcă va porni într-o excursie culinară în ținutul Dobrogei, una dintre cele mai frumoase regiuni din tară. Urcat la bordul cunoscutei ambarcaţiuni de agrement din România, velierul Adornate, Chef FOA va găti atât în zona litoralului Mării Negre, cât şi în Delta Dunării.

Acolo va interacționa cu locuitorii, furând câteva secrete culinare, pe care le va împărtăși apoi telespectatorilor. Fiecare oprire se va transforma, astfel, în oportunitatea perfectă de a găti rețete noi, folosind ingrediente și produse locale.

"Emisiunea combină ingredientele distracției și ale imprevizibilului cu un mix proaspăt de bucate, preparate după secretul Chef-ului", potrivit unui comunicat de presă al Pro TV.

Trăiește-ți vara” va fi un show găzduit de Cabral și Laura Cosoi pe plaja din Mamaia, la care vor fi invitate cele mai îndrăgite vedete ale momentului. Telespectatorii vor urmări emisiunea în direct, de luni până vineri, de la ora 17:30, la PRO TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu