Skip to main content

Victor Ponta, schimb de mesaje cu Cristi Citre, jurnalistul concediat pentru o postare pe Facebook

 

Sursa: România liberă
Sursa: România liberă

Publicitate

Concedierea jurnalistului Cristi Citre de la Digi24, după niște postări critice la adresa la Victor Ponta, a ajuns și la urechile premierului. Acesta i-a trimis jurnalistului un sms cu câteva precizări.

„Imi pare rau, nu am vazut nimic din ce ati scris despre mine, nu m-a suparat niciodata nimic in ce va priveste, nu am vorbit in viata mea cu cineva de la Digi sau din alta parte despre dvs si nu am discutat cu Dl Prelipceanu sau alt sef al postului de foarte mult timp”, i-a scris premierul lui Citre.

Reamintim că jurnaistul Cristi Citre a fost concediat de la Digi24 pentru că „a sărit calul pe Facebook”, după cum i-a spus Cosmin Prelipceanu, redactorul-șef al știrilor (detalii AICI).

„Ne vom despărţi de oricine nu împărtăşeşte valorile în care noi credem – echilibru, echidistanţă, imparţialitate”, a declarat Cosmin Prelipceanu, redactor-șef Digi24, într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro.

Postarea integrală, în continuare:

Tin sa clarific, aici, pe Facebook, o noua minciuna si dezinformare, publicand 2 sms-uri, dintre mine si jurnalistul Cristian Citre, pe care le consider perfect lamuritoare:

"Buna ziua! Am vazut acum o stire ca ati fost sanctionat din cauza mea! Imi pare rau, nu am vazut nimic din ce ati scris despre mine, nu m-a suparat niciodata nimic in ce va priveste, nu am vorbit in viata mea cu cineva de la Digi sau din alta parte despre dvs si nu am discutat cu Dl Prelipceanu sau alt sef al postului de foarte mult timp. Imi asum acest lucru si puteti sa folositi acest sms, deoarece este incorect ca cineva sa se foloseasca de numele meu si este incorect sa fiti dezinformat de cineva (care probabil are alte motive sa va sanctioneze)! Va stau la dispozitie pt orice alt detaliu. V.Ponta"

Raspunsul domnului Cristian Citre:
"Domnule prim-ministru, imi pare rau ca numele dvs a fost invocat in aceasta situatie. Va asigur ca eu nu v-am invocat in niciun fel si nici ca din cauza dvs s-ar fi intamplat ceea ce s-a intamplat."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu