Skip to main content

Victor Ponta, schimb de mesaje cu Cristi Citre, jurnalistul concediat pentru o postare pe Facebook

 
Victor ponta
Victor ponta

Sursa: România liberă
Sursa: România liberă

Publicitate

Concedierea jurnalistului Cristi Citre de la Digi24, după nişte postări critice la adresa la Victor Ponta, a ajuns şi la urechile premierului. Acesta i-a trimis jurnalistului un sms cu câteva precizări.

„Imi pare rau, nu am vazut nimic din ce ati scris despre mine, nu m-a suparat niciodata nimic in ce va priveste, nu am vorbit in viata mea cu cineva de la Digi sau din alta parte despre dvs si nu am discutat cu Dl Prelipceanu sau alt sef al postului de foarte mult timp”, i-a scris premierul lui Citre.

Reamintim că jurnaistul Cristi Citre a fost concediat de la Digi24 pentru că „a sărit calul pe Facebook”, după cum i-a spus Cosmin Prelipceanu, redactorul-şef al ştirilor (detalii AICI).

„Ne vom despărţi de oricine nu împărtăşeşte valorile în care noi credem – echilibru, echidistanţă, imparţialitate”, a declarat Cosmin Prelipceanu, redactor-şef Digi24, într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro.

Postarea integrală, în continuare:

Tin sa clarific, aici, pe Facebook, o noua minciuna si dezinformare, publicand 2 sms-uri, dintre mine si jurnalistul Cristian Citre, pe care le consider perfect lamuritoare:

"Buna ziua! Am vazut acum o stire ca ati fost sanctionat din cauza mea! Imi pare rau, nu am vazut nimic din ce ati scris despre mine, nu m-a suparat niciodata nimic in ce va priveste, nu am vorbit in viata mea cu cineva de la Digi sau din alta parte despre dvs si nu am discutat cu Dl Prelipceanu sau alt sef al postului de foarte mult timp. Imi asum acest lucru si puteti sa folositi acest sms, deoarece este incorect ca cineva sa se foloseasca de numele meu si este incorect sa fiti dezinformat de cineva (care probabil are alte motive sa va sanctioneze)! Va stau la dispozitie pt orice alt detaliu. V.Ponta"

Raspunsul domnului Cristian Citre:
"Domnule prim-ministru, imi pare rau ca numele dvs a fost invocat in aceasta situatie. Va asigur ca eu nu v-am invocat in niciun fel si nici ca din cauza dvs s-ar fi intamplat ceea ce s-a intamplat."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Un lingau nu are nevoie de indicatii speciale. Un lingau stie cum sa actioneze ca sa fie pe placul posesorului de dos.
    *** Precizarea mea poate avea sau nu legatura cu cazul de fata.
  • maurice maurice
    Cine se scuza se acuza!
  • Livia Pila Livia Pila
    Cosmin Prelipceanu este un om orientat. Simte mereu incotro bate vintul. Format de doamna colonel RODICA CULCER. Telle mere, tel fils!
  • Vasile Vasile
    Nesimțitule fără discernământ care sunteți, a mai spus jurnalistul. :)

Trimite un comentariu

sus