Skip to main content

VIDEO. Autoironie: Providentiştii de la Provident: nu facem nicio obturaţie de canal

 
Screen shot 2014-07-25 at 5.24.50 PM
Screen shot 2014-07-25 at 5.24.50 PM

Screen shot 2014-07-25 at 5.24.50 PM

Publicitate

“Pentru ce ai recomanda cuiva Provident?” Pentru detartraj, vine un răspuns. “E o pastă de dinţi, spune un altul.

Secvenţele sunt parte a unei campanii online în care compania de autoironizează, pornind de la confuzia cauzată de nume. “Proffydent, Yolodent, Incident… România este plină de cabinete dentare, ceea ce noi nu suntem, …evident.”

Campania a fost realizată de agenţia Jazz. De ce nu este şi pe TV?

“Lungimea spotului nu permite o difuzare pe televiziune”, a explicat pentru Paginademedia.ro publicitarul Valentin Suciu, fondator Jazz Communication.

În a doua parte, clipul anunţă o promoţie a companiei care se ocupă cu împrumuturi financiare:

“Dacă tot suntm confundaţi cu un cabinet stomatologic, haideţi să punem pe faţa clienţilor noştri ceva ce niciun stomatolog nu poate pune”.

Clipul Provident realizat pentru online de agenţia Jazz Communication:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • este slaba reclama. un review aici http://literatura-ddl.blogspot.ro/2014/08/calitatea-reclamei-in-advertisingul.html
  • Fetelor, partea tare in reclama asta e ca l-au ales pe tipul asta Ionut care pe vremea studentiei era recunoscut ca profita de toata lumea prin camine, mai ales de fete. Era bun de vorba, carismatic si profita de oricine. Manca in fiecare zi la altcineva, se plangea ca n-are bani si lumea ii dadea de mila, cadouri, carti, haine si el isi facea vacante prin strainatate. Se potriveste cu Provident!
  • penibil... ideea cu provident - dentist e buna, executia e o mierie... daca nu se pricep, trebuia sa ia un clip la detergent, ala cu detergentul bun si detergentul obisnuit.... macar ala era corect.
    la provident, pentru cine nu stie, dobanzile sunt de genul 80 -90 la suta pe an... daca ai nevoie de bani, du-te la banca. stiu, aia iti cer adeverinta de salariu. dar cel putin, stii ca nu platesti mai mult de 10-15 la suta pe an...
  • ingrozitor, oribil, cu 2:29 minute prea lung si idei de unghia broastei. presupun ca e o creatie proprie propusa brandei si facuta publica.
    ar trebui sa se sesizeze brandul inainte sa piarda praful de clienti pe care ii are.

Trimite un comentariu

sus