Skip to main content

VIDEO. Cancan.ro a lăsat Acasă TV pentru România TV. Emisiunea începe din această seară la postul de ştiri

 
herea _ Nita
herea _ Nita
herea _ Nita
Publicitate

Emisiunea Cancan.ro s-a despărţit de Acasă TV, după ce compania a renunţat la producţiile proprii şi a început să difuzeze numai reluări şi telenovele. Dar producţia se mută, începând de astăzi, la postul România TV, unde va avea doi prezentatori. Marius Niţă, cel care a prezentat emisiunea şi în ultimul an la Acasă TV, va avea o coprezentatoare: pe Cristina Herea.

Emisiunea Cancan.ro va fi difuzată săptămânal, duminica, de la ora 23.00, de postul România TV.

Doar emisiunea Cancan.ro se mută la România TV. Site-ul cancan.ro rămâne în administrarea companieie Pro TV SA. Emisiunea a avut o istorie zbuciumată. A pornit cu numele Cancan TV, în primăvara lui 2011, la postul B1 TV, avându-l ca prezentator pe Adrian Artene. În acelaşi an, emisiunea tabloid a trecut la Kanal D şi a intrat la concurenţă cu Un show păcătos, de pe Antena 1. În formatul de pe Kanal D, Artene avea şi o parteneră, pe Andreea Mantea. Un an mai târziu, emisiunea s-a mutat la Acasă TV, dar fără Andreea Mantea. Aceasta a fost înlocuită de Ilinca Vandici. Mutarea s-a dovedit una neinspirată. Show-ul nu a reuşit să se remarce în audienţe. Astfel că, în mai puţin de un an producţia a fost scoasă de pe Acasă TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI. În toamna lui 2013, Acasă TV a început să difuzeze zilnic Cancan.ro, o emisiune de 30 de minute ce prezenta subiectele de pe site-ul de ştiri. Cancan.ro era prezentat de Marius Niţă. În primăvara acestui an, Acasă TV a renunţat la toate producţiile autohtone,c a urmare a reducerilor drastice de costuri.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mirică Mariana Mirică Mariana
    Bună ziua mă numesc mircă constatin și am o temere cu mama mea învârstă de 77 ani ubla pe stradă și autoritățile locale nu au luat masuri de și am sunat la polițe vine noaptea acasă pela 21 mie foarte fRica am copii va rog sa mă ajutați va mulțumesc
  • Adrian Adrian
    Da el este .
  • vlad vlad
    Cancan nu a fost a Pro TV-ului. A fost doar o colaborare. Atata tot.
  • Observator Observator
    Marius Niţă nu e unul şi acelaşi cu Cristi Niţă (zis şi Cretiniţă -după cum se autointitula) care prin 2009 făcea mizeria aia de pe Antena 1, "Buni de cinste"? O copie mai proastă la "Cireaşa de pe tort"?
  • george george
    poate se intoarce SARBU la anu si ia Romania tv :))))))))))
  • Thor Thor
    Interesantă această relație între Pro TV S.A. și Ghiță. Urmează Pro FM & Info Pro?
  • allenatore allenatore
    sper sa dispara acest gen de emisiuni de pe sticla intr-o buna zi.
  • Florin Florin
    OTV partea a doua
  • Adi Adi
    Orice ar face au pierdut lupta! Dupa ce a plecat de la Kanal D a disparut din peisaj. Tot o ciorba reincalzita care nu te atrage cu nimic.
  • Marius Marius
    EXCLUSIV
    DD INCEPE IN DATA DE 15 07 2014 DE LA ORA 24 SENZATIONALA
    EMISIUNE PE ROMANIA TV
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Site-ul ramane in administrarea Media Pro?

Trimite un comentariu

sus