Skip to main content

VIDEO. CNN a retras o jurnalistă din zona Israel - Palestina din cauza unei postări pe Twitter. Ce a spus ea despre israelieni

 

Diana Magnay

Publicitate

Jurnalista Diana Magnay, de la CNN, a fost chemată din zona  Postul de știri CNN a decis să o retragă o jurnalistă din zona Israel - Palestina, după o reacție dură pe contul ei de Twitter.

Potrivit The Huffington Post, jurnalista, care transmitea din zona de conflict Israel - Palestina, i-a numit „scursuri” pe câțiva israelieni care sărbătoreau bombardarea Fâșiei Gaza și care ar fi amenințat-o.

„După ce a fost amenințată și hărțuită înainte și în timpul unei transmisiuni live, Diana a reacționat furios pe Twitter”, a declarat un purtător de cuvânt al CNN, pentru sursa citată.

„Îi pare sincer rău pentru limbajul folosit, cuvintele i-au vizat doar pe cei care ne-au deranjat echipa. Ea nu a vrut să jignească pe nimeni în afara acelui grup, iar ea și CNN prezintă scuze pentru jigniri”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al CNN.

Acesta a mai spus că Diana Magnay a fost trimisă în Moscova.

Iată una dintre transmisiunile Dianei Magnay. Pe fundal, pot fi auziți oameni care se bucură când văd că o rachetă lovește zona de conflict: 

În continuare, postarea Dianei Magnay, care ulterior a fost ștearsă de pe Twitter (via MediaIte):

captura twitter

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu