Skip to main content

VIDEO. Antena 3, 70 de reclamații la CNA pentru emisiunile de victimizare

 
VIDEO. Antena 3, 70 de reclamații la CNA pentru emisiunile de victimizare
laura georgescu

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

VIDEO. CNA a primit 70 de reclamații legate de modul în care Antena 3 a reflectat condamnarea lui Voiculescu. Laura Georgescu a declarat că aceste reclamații au fost legate de tre subiecte: primul cu privire la limbajul folosit în emisiunile de victimizare, al doilea despre mențiunea "post confiscat", care apare pe Antena 3, și cel de-al treilea legat de posibilele presiuni asupra justiției făcute de Antena 3.

Laura Georgescu a mai declarat că monitorizarea va fi discutată în următoarea ședință CNA. În același interviu, Laura Georgescu a vorbit și despre manifestația de azi de la CNA și despre ce s-a întâmplat în cazul penei de curent.

"Am fost anunțati dinainte că va fi o întrerupere de curent de la ora 17.00, în acea zi de vineri", a declarat ea, spunând că există un backup cu înregistrările din ziua respectivă", a spus Laura Georgescu.

 

VIDEO. Laura Georgescu, despre mitingul organizat de Valentin Jucan, despre pana de curent și despre reclamațiile legate de A3:

Laura Georgescu, despre Valentin Jucan:

Laura Georgescu: "Este suficient să intrați pe site-ul instituției și să vă uitați cum s-a votat exact și veți vedea că adevărul este exact invers. (...) De aceea sunt foarte transparentă pe site-ul instituției. (...) Legislația nu permite rechemarea din concediul legal a unui membru CNA".

Laura Georgescu, despre concedii:

Laura Georgescu: "22 august este ultima zi de concediu asumată, rămâne un membru în concediu în ultima săptămână din august și pentru septembrie și-a mai făcut un membru.

Ce veți face săptămâna viitoare daca sunteți 10 membri, iar trei dintre ei nu vor participa la ședință dacă sunteți dumneavoastră prezentă?

"Voi face apel la rațiunea dânșilor să-și execute atribuțiile pentru care au fost numiți în pozițiile pe care le ocupă."

Laura Georgescu, despre intervenția politicienilor la CNA: "Exclus"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu