Skip to main content

În premieră, de pe Antena 3, printre nominalizații Premiilor EMMY

 
În premieră, de pe Antena 3, printre nominalizații Premiilor EMMY
antena 3

antena 3Emisiunea În premieră, de pe Antena 3, se numără printre nominalizații Premiilor Internaționale EMMY 2014 la categoria Current Affairs and News categories, alături de alte șapte posturi de televiziune.

Publicitate

Câștigatorii celei de-a 35-a ediție a Premiilor Emmy vor fi anunțați pe 30 septembrie la New York.

Reportajul pentru care emisiunea a fost nominalizată la EMMY se numește „Lungul drum spre casă".

Materialul spune povestea lui Petrică Câşlaru, băiatul care a crescut în lagărul groazei de la Siret. El şi-a făcut curaj să se întoarcă în România după 16 ani, să-l întâlnească pe omul care i-a salvat viaţa în orfelinat şi să-şi caute şi mama.

Printre televiziunile care au mai fost nominalizate la categoria "Current Affairs and News categories" se numără Canadian Broadcasting Corporation (Canada), RT News Channel (Russia) și ABS-CBN (Philippines).

Despre Premiile Internaționale EMMY:

International Academy of Television Arts & Sciences, care acordă premiile Emmy, este cea mai mare organizație de profil din lume, cu membri din peste 60 de țări și 500 de companii din industria media. Fondată după Al Doilea Război Mondial, Academia are ca scop promovarea televiziunii şi a jurnalismului de înaltă clasă, a jurnaliştilor care, indiferent de riscuri, îşi urmează chemarea.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Antenele isi cumpara premiile de la APTR pana la Emmy. Posturile de propaganda nu pot castiga premii acordate pe merit.
 • Esti drogat bre, sau te-a intoxicat colonelu turcescu? Sau, mai e o varianta: esti basist de bauni. Si a fi basist echivaleaza pana la confuzie cu a fi prost. Cred ca asta e explicatia!
 • Lavinia,
  Mergi te rog la doctor si solicita-i ceva pastile pentru reintrarea in realitate pentru ca esti stearsa rau pe creier. Basismul asta va mananca ficatii! Vai de capul vostru!
 • Felicitari Antena 3 si doamnei Avram pentru aceasta nominalizare! Sa speram ca se vor intoarce acasa cu un premiu!
 • Inainte sa incepeti cu "latrinele", "haznalele", etc, ce mai scrieti voi pe-aici pe site, vedeti filmul pe link-ul asta:

  http://www.newyorkfestivals.com/winners/2014/pieces.php?pid=1&iid=462322

  Sau, daca vreti, postati intai frazele cu latrine si haznale, dar pe urma sa priviti si filmul.

  Merita!
 • Internstinsl Emmy nu e chiar Emmy. Intrati pe site si vedeti daca recunoasteti vreo productie inscrisa la International Emmy.

Trimite un comentariu