Skip to main content

Bloggerul Razvan Pascu îşi face o asociaţie de promovare a turismului

 
Razvan Pascu
Razvan Pascu

Razvan PascuBloggerul şi consultantul în turism Răzvan Pascu anunţă lansarea Asociaţiei Travel Focus, o organizaţie non-guvernamentală, apolitică şi non-profit care îşi propune să promoveze România, tradiţiile şi turismul românesc.

Publicitate

Proiectele în care se va implica Asociaţia Travel Focus

Asociaţia Travel Focus va implementa proiecte de promovare turistică, proiecte sociale şi de dezvoltare profesională dedicate tinerilor pasionaţi de turism şi va oferi posibilitatea companiilor private de a se implica în proiecte de responsabilitate socială cu legătură în turism, potrivit Travel Communication.

Totodată, asociaţia va crea programe de promovare şi dezvoltare turistică pentru regiunile din România, va sprijini conceptul de “asociere” pentru dezvoltarea de produse turistice, creşterea turismului de incoming şi a turismului intern, va cultiva spiritul antreprenorial şi responsabilitatea în domeniul turismului, va sprijini şi promova în România şi în străinătate regiunile turistice, staţiunile, judeţele şi oraşele cu potenţial turistic, va promova meşteşugurile tradiţionale, turismul durabil şi gastronomia românească.

Colaboratorii Asociaţiei Travel Focus

Proiectele asociaţiei vor angrena atât jucători din industria turismului, care îşi doresc să se implice în zona de responsabilitate socială, dar şi companii din cele mai diverse domenii, care doresc să îşi implice angajaţii în proiecte sociale, evenimente de promovare turistică sau programe de CSR.

Totodată, Asociaţia Travel Focus îşi propune să implice în proiectele sale specialişti în Social Media şi organizări de evenimente, dar şi tineri care îşi doresc să participe la programe de voluntariat.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus