Skip to main content

Bloggerul Razvan Pascu își face o asociație de promovare a turismului

 

Razvan PascuBloggerul și consultantul în turism Răzvan Pascu anunță lansarea Asociației Travel Focus, o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit care își propune să promoveze România, tradițiile și turismul românesc.

Publicitate

Proiectele în care se va implica Asociația Travel Focus

Asociația Travel Focus va implementa proiecte de promovare turistică, proiecte sociale și de dezvoltare profesională dedicate tinerilor pasionați de turism și va oferi posibilitatea companiilor private de a se implica în proiecte de responsabilitate socială cu legătură în turism, potrivit Travel Communication.

Totodată, asociația va crea programe de promovare și dezvoltare turistică pentru regiunile din România, va sprijini conceptul de “asociere” pentru dezvoltarea de produse turistice, creșterea turismului de incoming și a turismului intern, va cultiva spiritul antreprenorial și responsabilitatea în domeniul turismului, va sprijini și promova în România și în străinătate regiunile turistice, stațiunile, județele și orașele cu potențial turistic, va promova meșteșugurile tradiționale, turismul durabil și gastronomia românească.

Colaboratorii Asociației Travel Focus

Proiectele asociației vor angrena atât jucători din industria turismului, care își doresc să se implice în zona de responsabilitate socială, dar și companii din cele mai diverse domenii, care doresc să își implice angajații în proiecte sociale, evenimente de promovare turistică sau programe de CSR.

Totodată, Asociația Travel Focus își propune să implice în proiectele sale specialiști în Social Media și organizări de evenimente, dar și tineri care își doresc să participe la programe de voluntariat.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu