Skip to main content

Camelia Voiculescu, mesaj pentru angajaţi: „Ce este de făcut? Muncă, implicare şi rezultate”

 
Camelia Voiculescu, mesaj pentru angajaţi: „Ce este de făcut? Muncă, implicare şi rezultate”

Sursa foto: EVZ.ro
Sursa foto: EVZ.ro

Publicitate

Camelia Voiculescu, preşedintele trustului Intact, a trimis un mesaj angajaţilor trustului, după ce astăzi Curtea de Apel a decis condamnarea la 10 ani de închisoare a lui Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact. „Ce este de făcut? Muncă, implicare şi rezultate. Ne cunoaştem bine – mergem înainte!”, le-a transmis Camelia Voiculescu pe finalul mesajul.

Tot ea a adăugat şi un PS în care spunea că: „Echipa de comunicare va reveni cu amănunte legate de celelalte aspecte.” (fără a menţiona care sunt celelalte aspecte)

Mesajul integral, în continuare:

Dragi colegi,

Cu unii dintre voi mă cunosc personal de multă vreme, cu alţii mai puţin sau deloc. În momente ca acestea, poţi încerca să te vezi cu cât de mulţi oameni posibil, însă toţi au nevoie să ştie ce este de făcut. Sper ca rândurile de mai jos să vă lămurească.

Ceea ce s-a întâmplat astăzi sfidează nu doar practicile justiţiei într-o ţară democratică, parte a Uniunii Europene, ci şi principiile statului de drept, atât de invocat tocmai de aceia care nesocotesc legea. Astăzi, printr-o încălcare flagrantă a drepturilor la un proces corect, tatal meu plăteşte pentru ca presa să nu fie monocoloră în România. Pentru curaj.

Vă rog să nu consideraţi acest mesaj drept un discurs politic. Sunt convinsă că ştiţi că reflectă doar realitatea în care trăim.

Combaterea constantă a unui regim care a confiscat voturile a 7,4 milioane de români, regim care a umilit şi nedreptăţit vădit o mulţime de oameni, nu poate fi însă oprită prin acest abuz samavolnic. Jurnaliştii acestui Grup, fondat acum mai bine de douăzeci de ani şi care a devenit cea mai puternică platformă de media din ţară, vor continua să rostească adevăruri despre un sistem care vrea să confişte demnitatea. Puterea acestui Grup a fost construită cu girul de încredere al publicului, care ne-a onorat şi ne-a confirmat misiunea noastră jurnalistică. Milioane de oameni au putut urmări, prin anchetele jurnalistice ale Antenei 3, cum legea este încălcată de oamenii legii, cum libertatea este vândută, toţi fiind martori ai creării unui sistem închis, care calcă în picioare drepturi şi libertăţi elementare.

Vorbesc mai mult despre Antena 3 şi oamenii ei nu pentru că iubesc mai puţin celelalte Antene, ci pentru că ei şi-au asumat lupta pentru adevăr.

O parte dintre voi îl cunoaşteţi pe tatăl meu, mai ales cei care sunteţi în acest Grup încă de la început. Şi voi, dar şi cei care nu îl cunosc, aţi găsit aici valorile care vă reprezintă, aţi format o mare familie. Tocmai acest spirit puternic de familie este ceea ce nu poate fi învins. Ştiu că veţi continua să vă faceţi meseria cu cinste, arătând că nu întâmplător am ajuns cea mai credibilă voce din peisajul mediatic românesc. Vă asigur că rolul fiecăruia dintre voi este extrem de important şi vă mulţumesc.

Vă încredinţez că tatăl meu nu a comis nicio faptă reprobabilă. A luptat, cu demnitate, curaj şi onoare, împotriva unui regim care aminteşte din ce în ce mai tare de vremuri considerate trecute. Sunt foarte mândră de el!

Ce este de făcut? Muncă, implicare şi rezultate.

Ne cunoaştem bine – mergem înainte!

Camelia Voiculescu
Preşedinte Intact Media Group

P.S. Echipa de comunicare va reveni cu amănunte legate de celelalte aspecte.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • haiduc haiduc
    corect ca sa crede ceea ce spui ar trebui sa reglementezi situatia de la SAVORIA PRAHOVA acolo unde Dan Trifu nu da salarile la oameni de trei luni de zile
  • arhile arhile
    Drag patroana data tot vorbim de cinste si corectitudine nu ar fi correct Sa faci cv cu sitoatia de la SAVORIA unde Dan Trifu nu da bani la oameni de trei luni Mai exact din Luna septembrie !!!!!!!!!!!!!!!!
  • bubu bubu
    CE bine ar fit Sa ne lam si noi salariul la temp nu o data la Trei luni cum se da la SAVORIA
  • cetatean cetatean
    ACEASTA PROGENITURA A VARANULUI APARE LA @CELELMAI BOGATE FEMEI DIN ROMANIA@ PAI MAI FEMEIE, ARTICOLUL TREBUIA NUMIT@ CELEL MAI HOATE FEMEI DIN ROMANIA@. NU MAI ABORDA ACEEASI ATITUDINE CA TAICA.TU. MINCIUNA, HOTIA , DICTATURA FATA DE INCAPABILII DE LA ANTENA 3 PE CARE I-ATI CUMPARAT SI PENTRU CARE ACESTIA SAU VANDUT. VEI FI TRATATA CA SI TAICATU, CU DISPRET. ASTA ATI ATRAS DUPA TOATA MASCARADA FACUTA LA ANTENA 3. REVETI-VA MACAT IN ULTIMUL CEAS . NU ITI ESTE RUSINE SA VORBESTI DE DEMNITATE CAND VORBESTI DE TAICA-TU?????PRACTICI ACEEASI METODA, SA CUMPERI OAMENI SI SA-TI VINZI PROSTIILE
  • dan L dan L
    FALIMENT - antenistilor
  • banu banu
    Mi-au dat lacrimile.
  • banu banu
    La cati bani ai primit puteai scrie ceva si mai frumos despre el.

Trimite un comentariu

sus