Skip to main content

Camelia Voiculescu, mesaj pentru angajați: „Ce este de făcut? Muncă, implicare și rezultate”

 

Sursa foto: EVZ.ro
Sursa foto: EVZ.ro

Publicitate

Camelia Voiculescu, președintele trustului Intact, a trimis un mesaj angajaților trustului, după ce astăzi Curtea de Apel a decis condamnarea la 10 ani de închisoare a lui Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact. „Ce este de făcut? Muncă, implicare și rezultate. Ne cunoaștem bine – mergem înainte!”, le-a transmis Camelia Voiculescu pe finalul mesajul.

Tot ea a adăugat și un PS în care spunea că: „Echipa de comunicare va reveni cu amănunte legate de celelalte aspecte.” (fără a menționa care sunt celelalte aspecte)

Mesajul integral, în continuare:

Dragi colegi,

Cu unii dintre voi mă cunosc personal de multă vreme, cu alții mai puțin sau deloc. În momente ca acestea, poți încerca să te vezi cu cât de mulți oameni posibil, însă toți au nevoie să știe ce este de făcut. Sper ca rândurile de mai jos să vă lămurească.

Ceea ce s-a întâmplat astăzi sfidează nu doar practicile justiției într-o țară democratică, parte a Uniunii Europene, ci și principiile statului de drept, atât de invocat tocmai de aceia care nesocotesc legea. Astăzi, printr-o încălcare flagrantă a drepturilor la un proces corect, tatal meu plătește pentru ca presa să nu fie monocoloră în România. Pentru curaj.

Vă rog să nu considerați acest mesaj drept un discurs politic. Sunt convinsă că știți că reflectă doar realitatea în care trăim.

Combaterea constantă a unui regim care a confiscat voturile a 7,4 milioane de români, regim care a umilit și nedreptățit vădit o mulțime de oameni, nu poate fi însă oprită prin acest abuz samavolnic. Jurnaliștii acestui Grup, fondat acum mai bine de douăzeci de ani și care a devenit cea mai puternică platformă de media din țară, vor continua să rostească adevăruri despre un sistem care vrea să confiște demnitatea. Puterea acestui Grup a fost construită cu girul de încredere al publicului, care ne-a onorat și ne-a confirmat misiunea noastră jurnalistică. Milioane de oameni au putut urmări, prin anchetele jurnalistice ale Antenei 3, cum legea este încălcată de oamenii legii, cum libertatea este vândută, toți fiind martori ai creării unui sistem închis, care calcă în picioare drepturi și libertăți elementare.

Vorbesc mai mult despre Antena 3 și oamenii ei nu pentru că iubesc mai puțin celelalte Antene, ci pentru că ei și-au asumat lupta pentru adevăr.

O parte dintre voi îl cunoașteți pe tatăl meu, mai ales cei care sunteți în acest Grup încă de la început. Și voi, dar și cei care nu îl cunosc, ați găsit aici valorile care vă reprezintă, ați format o mare familie. Tocmai acest spirit puternic de familie este ceea ce nu poate fi învins. Știu că veți continua să vă faceți meseria cu cinste, arătând că nu întâmplător am ajuns cea mai credibilă voce din peisajul mediatic românesc. Vă asigur că rolul fiecăruia dintre voi este extrem de important și vă mulțumesc.

Vă încredințez că tatăl meu nu a comis nicio faptă reprobabilă. A luptat, cu demnitate, curaj și onoare, împotriva unui regim care amintește din ce în ce mai tare de vremuri considerate trecute. Sunt foarte mândră de el!

Ce este de făcut? Muncă, implicare și rezultate.

Ne cunoaștem bine – mergem înainte!

Camelia Voiculescu
Președinte Intact Media Group

P.S. Echipa de comunicare va reveni cu amănunte legate de celelalte aspecte.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • corect ca sa crede ceea ce spui ar trebui sa reglementezi situatia de la SAVORIA PRAHOVA acolo unde Dan Trifu nu da salarile la oameni de trei luni de zile
  • Drag patroana data tot vorbim de cinste si corectitudine nu ar fi correct Sa faci cv cu sitoatia de la SAVORIA unde Dan Trifu nu da bani la oameni de trei luni Mai exact din Luna septembrie !!!!!!!!!!!!!!!!
  • ACEASTA PROGENITURA A VARANULUI APARE LA @CELELMAI BOGATE FEMEI DIN [email protected] PAI MAI FEMEIE, ARTICOLUL TREBUIA [email protected] CELEL MAI HOATE FEMEI DIN [email protected] NU MAI ABORDA ACEEASI ATITUDINE CA TAICA.TU. MINCIUNA, HOTIA , DICTATURA FATA DE INCAPABILII DE LA ANTENA 3 PE CARE I-ATI CUMPARAT SI PENTRU CARE ACESTIA SAU VANDUT. VEI FI TRATATA CA SI TAICATU, CU DISPRET. ASTA ATI ATRAS DUPA TOATA MASCARADA FACUTA LA ANTENA 3. REVETI-VA MACAT IN ULTIMUL CEAS . NU ITI ESTE RUSINE SA VORBESTI DE DEMNITATE CAND VORBESTI DE TAICA-TU?????PRACTICI ACEEASI METODA, SA CUMPERI OAMENI SI SA-TI VINZI PROSTIILE

Trimite un comentariu