Skip to main content

Christoph Mainusch, co-CEO al companiei-mamă Pro TV, prezent la lansarea de grilă a postului: „Cred in concurenta puternica. Pentru mine nu este o surpriză provocarea, ci că le-a luat atâta timp”

 
christoph mainusch
christoph mainusch

christoph mainusch
Foto: Paginademedia

Publicitate

Grila de toamnă a Pro TV a fostă anunţată de şeful Pro TV, Alksandras Cesnavicius, dar la eveniment a fost prezent şi co-CEO-ul Central European Media Enterprises, Christoph Mainusch.

 Pro TV a fost canalul nr 1 in trecut si va promit ca Pro TV va ramane canalul nr 1 si vom face ce va fi nevoie pentru a ne menţine acolo”, a declarat Mainusch.

El a vorbit şi despre concurenţă: „Pentru mine nu este o surpriză provocarea, ci că le-a luat atâta timp să ne provoace. Concurenta este cea care ne face să ne îmbunătăţim conţinutul”, a menţionat Mainusch.

Christoph Mainusch:

  • Au fost multe zvonuri în ultima perioadă, dar avem un mesaj clar: Suntem 100% devotati si implicati in Pro TV.
  • Pro TV a avut un profit foarte mare. Uitându-ne si la rezultatele de anul acesta, a fost pe locul doi în prima parte a anului.
  • După cum aţi putut vedea, concurenţa începe să se trezească. Pro TV a fost canalul nr 1 in trecut si va promit ca Pro TV va ramane canalul nr 1 si vom face ce va fi nevoie pentru a ne menţine acolo.
  • Cred in concurenta puternica. Pentru mine nu este o surpriză provocarea, ci că le-a luat atâta timp să ne provoace. Concurenta este cea care ne face să ne îmbunătăţim conţinutul.

Aleksandras Cesnavicius
Aleksandras Cesnavicius

Aleksandras Cesnavicius:

  • Pro TV este lider si a fost intotdeanua de la lansarea postului in Romania si intentioneaza sa ramana pe aceasta pozitie. In cele din urma sunt sigur ca telespectatorii sunt cei care ne vor judeca dar noi ne vom stradui sa ramanem lideri.
  • Cea mai mare greseala ar fi sa ne oprim sa inovam. Incercam sa venim cu idei noi care nu exista pe piata.
  • Avem cifre care rezuma munca grea pe care o depunem pentru a servi publicului. In prima jumatate a anului am avut succes.
  • Constatam ca avem valorile maxime la orele de varf. In comperatie cu anul trecut am evolut, iar concurenta a ramas la aceleasi valori. Cea mai mare cota de piată - 25%. Niciodata nu am fost mai puternici si in pofida tututor schimbarilor pe care le-am opera am continuat sa fim in topul preerintelor telespectatorilor nostri.
  • Pro TV are un avantaj foarte mare pentru ca avem produse de varf in cele mai importante categorii.
  • Lansam in toamna aceast protv plus, o noua platforma care va oferi majoritatea produselor noastre gratuit. Voyo va ramane bunul nostru cel mai important pe online. Pro TV Plus va avea servicii captivante, sponsorizate prin publicitate.
  • Productiile noastre nu depind de indivizi ci de performanta echipei. Avem multe idei noi pentru anul viitor.

Despre activele Pro TV: Vom continua sa avem toate posturile, ne pastram portofoliul. Nu as vrea sa fac comentarii pana nu se ajunge intr-o faza finala cu negocierile (Mainush).

Christophe Mainush:

  • Vrem sa ne concentram pe activitatile noastre de baza asta nu inseamna ca celeleate produse nu sunt de succes. Avem succes si in celelalte domenii.
  • Exista negocieri cu privire la MediaPro Studious. Studiourile sunt foarte importante pentru productiile noastre. Negociem cu privire la colaborari, vrem sa ne consumam energia pe afacerea noastra de baza si pe continut. Daca activitatea de filme nu este o activitate de baza, sunt produse importante, dar este prea devreme sa spunem cine va cumpăra pentru ca e vorba de o decizie care nu tine de activitatea noastra de baza.
  • Nu vorbim despre cine are oferta cea mai buna, e important sa stim ca noul proprietar va continua activitatea. Romania a avut mare succes pentru prima jumatate a anului, am avut cel mai mare venit din toata istoria Pro TV in Romania.

Cesnavicius, despre ordonanţa antirebate:

  • Respectăm toate regulile care exista in vigoare. Pozitia noastra este in concordanta cu toata industria mass-media. Toate regulile legate de dealurile pe care le facem sunt legale. Noi continuam sa ne facem treaba, dpdv financiar avem succes.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus