Skip to main content

CNA, în pană de curent în Ziua Judecății. Antenele nu au fost monitorizate în perioada vineri - sâmbătă. Angajatul care a repornit serverele, anchetat

 

VALIDARE - CANDIDATI CNA

Publicitate

UPDATE. Iorga scrie că Bogdan Roman, funcționarul public al CNA de la departamentul IT, cel care a repornit monitorizarea, a fost forțat să predea cheia de la sala serverelor Consiliului. "Asta pentru ca altădată să nu mai poată să-și facă datoria, în ciuda planurilor președintelui CNA de a bloca monitorizarea când trebuie și pentru cine trebuie."

Narcisa Iorga, membru CNA, atrage atenția, pe pagina sa de Facebook, asupra faptului că monitorizarea Antenelor a fost afectată de o pană de curent.

"CNA nu a capturat emisiunile Antenei 3 de vineri, începând cu ora 17. Laura Georgescu minte din nou. Monitorizarea va fi posibilă doar dacă Antena 3 va dori să pună la dispoziție înregistrările de pe casetele martor. Refuzul se poate sancționa doar cu o somație", a scris Narcisa Iorga, pe Facebook.

Iorga mai spune că un funcționar al instituției a încercat să repună în funcțiune echipamentul de monitorizare, fapt pentru care ar putea fi sancționat de șefa CNA.

"Un funcționar public al CNA a venit sâmbătă să repună în funcțiune echipamentele de monitorizare. Acum e obligat să explice de ce. Riscă să fie sancționat de ”aparatcicul” Laurei Georgescu din CNA", a mai scris Narcisa Iorga.

Narcisa Iorga: "Luni, 11 august. Funcționarul public este chemat de Laura Georgescu într-un birou. Nu al ei. Mai e cineva de față. (...) Nu ea pune întrebările, ci șeful direcției Economic, căruia îi este subordonat departamentul IT. Întrebări de intimidare, priviri răutăcioase: de ce-ai venit sâmbătă la serviciu? Ce-ai făcut? Cât ai stat? Anchetă propriu-zisă. Președintele CNA face cercetări și la jandarmul de la intrarea în sediul CNA. (...) Prin intermediari, Laura Georgescu cere raport scris funcționarului public. Îl face și astăzi îl predă. Bogdan Roman afirmă în raport că a venit la serviciu în ziua sa liberă pentru a reporni stațiile de captură, care înregistrează emisiunile posturilor monitorizate permanent de către CNA, că a făcut gestul în mod voluntar și gândindu-se că fără aceste echipamente în funcțiune, efortul recuperării înregistrărilor de la radiodifuzori ar fi fost unul considerabil. Funcționarul public este contrariat : i se face un proces sumar pentru că a fost interesat ca instituția la care lucrează să aibă asigurate înregistrările necesare monitorizării?"

Iorga a mai scris pe blogul său, cutiapandorei.net, că "pana de curent a devenit un obicei în CNA, o modalitate ciudată de a ieși din situații delicate".

"Pare incredibil. O autoritate de prestanța CNA să se preteze la asemenea jocuri mărunte… Pe asta mizează și Laura Georgescu. Totuși, e adevărat. De data aceasta avem și un document oficial. Am mai trăit experiența asta cu pana de curent, la începutul lunii iunie, când a fost afectată doar sala de ședințe a Consiliului, cu puțin timp înainte să analizăm mai multe emisiuni ale Antenei 3. Suntem la jumătatea lunii august. Acele emisiuni n-au mai fost analizate”, scrie Narcisa Iorga.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu am inpresia unei repetitii generale inaintea apropiatei campanii electorale... S-a dat comanda sa se "traga heblul", a aparut o problema (fraierul ala care in loc sa-si vada de treaba a venit sambata la job sa-si faca meseria) - dar cu anchetarea de acum orice "problema" similara pe viitor va fi exclusa. Deci acum sistemul este perfect functional, precedente cu intreruperea servelor au fost deja create si nimeni nu s-a agitat prea tare, asa ca "balul" poate sa inceapa!
  • Vorbim de serverele primite de la companii ale carei activitate CNA o reglementeaza cumva?? sa faca reclamatie la UPC ca parca aia le dadeau servere.
  • o institutie ca CNA in care persoanele de acolo isi dau suturi in fund si in gura nu are cum sa functioneze corect

Trimite un comentariu