Skip to main content

Emisiunea lui Sorin Avram de la TVR se numeşte "Vorbeşte liber!"

 
Sorin Avram
Sorin Avram

Sorin AvramCel mai nou talk-show al TVR 1, care va fi realizat de Sorin Avram începând cu 1 septembrie, se va numi "Vorbeşte liber" şi va fi difuzat după Telejurnal.

Publicitate

Emisiunea va aborda problemele actuale ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii.

"Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1", potrivit unui comunicat de presă al televiziunii publice.

Sorin Avram, noul moderator al TVR:

„La noul talk-show al TVR vor fi discutate cele mai importante subiecte ale momentului cu ajutorul unor lideri politici cu greutate şi al unor jurnalişti recunoscuţi pentru opiniile lor directe şi pline de substanţă. Ne propunem ca Vorbeşte liber! să fie un program echilibrat şi viu. Va fi o emisiune plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui”, spune Sorin Avram.

Dacă în prima parte a emisiunii moderatorul va avea alături un invitat care va fi supus întrebărilor sale, în partea a doua, doi analişti renumiţi vor comenta cele mai importante teme ale zilei, astfel încât telespectatorii să-şi formeze o opinie cât mai echilibrată asupra subiectelor respective.

Despre Sorin Avram

Jurnalist de presă scrisă, radio şi tv, Sorin Avram se alătură din această toamnă echipei TVR. Unul dintre filmele sale documentare, „Presa moare, dar nu se predă”, s-a constituit într-o radiografie a situaţiei presei din România, în care şi-au exprimat opinia despre subiect jurnalişti precum: Cornel Nistorescu, Doru Buşcu, Petre Mihai Băcanu, Tudor Octavian, Petrişor Obae, Mircea Toma, Lucian Avramescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lorin lorin
    @livia pila
    Mai Liviutza, scuteste-ne cu frustrarile tale de guvernarici. TVR-ul are nevoie de oameni profesionisti si nu de pitici scandalagii si de pupincuristi politici. Cand mai vorbesti de Mircea Dinescu sau de Stelian Tanase urca-te pe un scaunel ca sa pari mai inalta. In schema emisiunilor TVR nu exista loc pentru cameleoni frustrati ca nu mai papa bani publici pentru emisiuni la comanda. TVR-ul nu este Alba ca Zapada ca sa hraneasca pitici agramati. M-ai inteles dragutza ?
  • omar omar
    Habar nu am cine e omul si daca e bun...acu nu zic intermedia Suceava asta o fi vreun CNN ceva, sau BBC cum ii place lui Stelica sa o arda...Avram s-a descalificat din start cand a acceptat sa vina pe blatul lui Tanase in TVr fara sa dea concurs. oricum oti colaboratorii astia super buni adusi de silica au venit pe burta , fara concurs, desi tVr e publica iar legea il oblige sa scoata la concurs proiectele de formate. in rest competenta, transparenta si legalitate maxima la Stelian Tanase . ca si la predecesorii sai care au ingropat televiziunea prin acceeasi metoda, aducand oameni de media povidentiali care faceu auiente de 0.2 . dar poate ma insel in cazul domnului Avram si va face audiente record. eu chiar ii tin pumnii...
  • Livia Pila Livia Pila
    Era mai bine ca emisiunea sa se cheme VORBESTE LIBER ATIT CIT TE LASA TANASE SI DINESCU. Greata eterna! Tanase nu are nimic de pierdut. Nici un fel de reputatie. Dinescu o avea pe aceea de disident. Acum e doar omul lui Ponta pe care il serveste cu vin de la Cetate.
  • un radio ascultator fidel un radio ascultator fidel
    O mare surpriza placuta ... Nu stiu in ce masura va prinde la publicul TVR , cert este ... respectul pe care multi îl au la adresa sa în privinta omului de radio TOP 91 Suceava ( actionarul majoritar ) , cat si omul de televiziune de la Intemedia Suceava ... Mult succes Sorine !!!
  • geo geo
    Nu am auzit de flacaul asta...si pe bune, cine crede Tanase ca se mai uita la talk-showuri in ziua de astazi la televiziunea publica...cind exista RTV, Realitatea, B1TV, Antena 3 si altii...

Trimite un comentariu

sus