Skip to main content

Emma Zeicescu s-a întors la Realitatea TV

 
Emma Zeicescu
Emma Zeicescu

Emma ZeicescuEmma Zeicescu a revenit în postura de prezentatoare la Realitatea TV după o pauză de câteva luni în care a fost în concediu de maternitate.

Publicitate

Vedeta Realitatea TV a revenit pe TV cu emisiunea Fabirca, program care a început în urmă cu câteva minute, la ora 13.00.

CONTEXT. Emma Zeicescu s-a alăturat postului Realitatea TV în aprilie 2012, când a părăsit Digi 24, canalul de ştiri al RCS&RDS, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    o revenire foarte placuta si bine venita, sper din tot sufletul ca Realitatea s-o pastreze si pe Marinela Mititelu si Elli Roman,Amadeus si domnita ai bruneta care eu nu pot sa-i retin numele dar este foarte buna, Realitatea si-a recistigat increderea cel putin a mea si a familiei mele.
  • geo geo
    Oare va alapta in direct sau in pauzele publicitare?
  • Mircea PELEA Mircea PELEA
    O revenire asteptata de toti telespectatorii.
    SA-TI TRAIASCA BEBELUSUL !
  • parerea mea parerea mea
    realitatea a fost ridicata nu cu banii securitatii, ci ai ...salubritatii:))
  • PRO EUTANASIA PRO EUTANASIA
    Să nu îi facă Guşă şi Rareş Bogdan o "surpriză" şi să o dea afară. Cât era în concediu de maternitate nu puteau să o concedieze. Dar acum pot.
  • zenovius zenovius
    Bine ai revenit, Emma! Cred ca ii tine locul Marinelei Mititelu pentru putin timp, nu cred ca s-a intors definitiv la munca, copilul ei e mic, n-are 3 luni. Consider ca i-a fost dor sa fie in direct, si cateva zile o sa prezinte o ora . La fel de frumoasa, dar si vocala. Sper ca pe viitor, asta daca postul nu se va inchide din cauza ,,inteligentei" geopoliticianului, sa prezinte Stirile serii.
  • ion ion
    Pai nu poate sa stea acasa... cand vede mizeria ce se scurge de la Anten3 si RomaniaOTV.. Mai sunt si jurnalisti normali, verticali, din fericire, si vin la lucru chiar daca au acasa un bebe.. Respect Emma!
  • Marin Marin
    Ce trist. Nici macar un an nu a putut sa stea acasa cu copilul ei...
  • Andrei Andrei
    "Fabirca" ? Eu stiam ca ii zice "Fabrica". Graba...mama ei...
    Imi place foarte tare captura pe care ati prins-o. "Antenele ridicate pe banii securitatii"...uau. Ce constatare. Ma face sa ma intreb pe banii cui au fost ridicate Realitatile (ca sunt mai multe...si in FM, si una care s-a desprins).
  • ion ion
    Am vazut! Ma bucur, un mare plus pt. Realitatea!

Trimite un comentariu

sus