Skip to main content

Fiicele lui Dan Voiculescu au contestat sechestrul pus pe Antena3 la Tribunalul Bucureşti

 
camelia voiculescu Mediafax Foto
camelia voiculescu Mediafax Foto

Sursa foto: Mediafax Foto
Sursa foto: Mediafax Foto

Publicitate

Camelia şi Corina Voiculescu au depus, astăzi, două contestaţii la executare la Tribunalul Bucureşti, scrie Evenimentul zilei. Ele se vor judeca pe 25 şi 29 august.

Instanţa a stabilit termen pentru judecata acestor contestaţii pe 25 şi 29 august. Anterior, Curtea de Apel Bucureşti a decis, definitiv, în cazul ICA, sechestrarea şi confiscarea mai multor bunuri, inclusiv pe acţiunile GRIVCO donate de Dan Voiculescu fiicelor sale în urmă cu 7 ani. Încă de ieri, avocata lui Dan Voiculescu, Maria Vasii, a anunţat că a contestat în instanţă sechestrul pus pe sediul Antenelor din Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, considerând că această măsură nu are temei legal. Aceasta a precizat că nu se pune problema ca Antena 3 să fie închisă, aşa cum susţin angajaţii postului. Maria Vasii a declarat, în faţa sediului DNA, că respectiva contestaţie se află deja pe rolul Tribunalului Bucureşti.

Contestaţie la executare

„S-a luat o singură măsură de sechestru cu privire la un bun determinat. Imobilul din Şoseaua Bucureşti-Ploieşti. Este doar indisponibilizat. Am formulat deja contestaţia la executare, se află pe rolul Tribunalului Bucureşti. Până la judecare, un alt demers nu mai poate fi efectuat. Această măsură nu are fundament legal, restul explicaţiilor le veţi primi pe o altă cale”, le-a spus avocata jurnaliştilor, la ieşirea din sediul DNA, unde fusese chemată pentru a i se aduce la cunoştinţă instituirea sechestrului.DNA a citat proprietarii şi chiriaşii terenurilor şi clădirilor din dosarul ICA, sau pe avocaţii acestora, pentru a le aduce oficial la cunoştinţă instituirea sechestrului pe bunuri.

Ministerul Finanţelor este instituţia care trebuie să execute sechestrul în dosarul ICA, în urma căruia Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare. ANAF nu a primit încă decizia definitivă a instanţei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus