Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Mitingul la posturile TV: Antena 3 insistă că e o “plimbare paşnică”. B1: jurnaliştii sunt agresaţi. Realitatea: Reporteri atacaţi de protestatari

 
Plimbare Antena 3 Gadea
Plimbare Antena 3 Gadea

Plimbare Antena 3 Gadea

Publicitate

Posturile de ştiri prezintă diferit "plimbarea-protest" a Antenei 3. La Antena 3, intră în direct protestatarii şi vedetele postului şi se pune accent pe faptul că e o "plimbare paşnică." În acelaşi timp, B1 TV vorbeşte despre reporterul care a fost agresat. La fel şi B1 TV.

La ora la care se desfăşurarea protestul pe Digi 24 se vorbea despre “Tradiţia lucrului bine făcut.”

Pe scurt, despre cum se vede mitingul la posturile de ştiri:

Antena 3: "Ceea ce se întâmplă, această solidaritate, nu este pentru mine sau pentru noi. Oamenii se regăsesc în ceea ce spunem noi", spune Gâdea în intervenţia în direct. Urmează şi alte plimbări, întreabă reporterul. “Dacă abuzurile nu încetează, vor urma şi alte plimbări. Organizate, de această dată”, răspunde Gâdea.

Reporterul Antena 3, pe fundalul oamenilor care strigă Jos Băsescu: “Aceasta este părerea oamenilor, neinfluenţată în niciun fel.”

Se dau imagini cu Mihai Gâdea, dând mâna cu oamenii. “E aclamat, oamenii îl înconjoară”, spune reporterul Antena 3. Sut prezentaţi, de la eveniment, Mircea Badea, Dana Grecu, Sandra Stoicescu.

Şi celelalte posturi de ştiri au fost prezente la protestul Antenei 3. „Plimbarea libertăţii”, transformată în „plimbarea violenţei”, a titrat Realitatea TV.

România TV titrează Protestatarii lui Voiculescu blochează circulaţia.

Capturaţi ecranul complet 10.08.2014 171157.bmp Capturaţi ecranul complet 10.08.2014 171302.bmp Capturaţi ecranul complet 10.08.2014 172740.bmp

Plimbare Digi 24 traditie

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mdea Mdea
    Indeed !
  • MIRCEA MIRCEA
    LIBERTATEA PRESEI DOAR PENTRU...CATEII ESCROCULUI-SECURIST-PUSCARIAS VOICULESCU, NU SI PENTRU CELELATE ORGANE DE PRESA.
    AU MINTIT GROSOLAN ASA CUM O FAC I FIECARE SEARA SUSTINAND CA A FOST O "PLIMARE" NEORGANIZATA, DAR Radu Tudor, al catel in calduri al wc-ului 3, a transmis pe facebook ORGANIZAREA ACELUI MITING INCEPAND CU ORELE 17.00. BA, MAI MULT, AU FOST VAZUTE SI 2 AUTOCARE GEN "CURSA SPECIALA".
    deceptie pentru antena 3: din totalul de peste 2 milioane de bucuresteni s-au prezentat sa-si primeasca banii pentru plimare doiar...putin peste 2ooo plus 17 ...constanteni adusi cu microbuzul.
    Halal deontologie profesionala, halal jurnalisti a la Antena 3 !
    ORICUM PENTRU CELE INTAMPLATE ACOLO trebui CA pARCHETUL gENERAL SA SE AUTOSESIZEZE DIN OFICIU. cAT PRIVESTE POZITIA LUI PONTA: ACESTA A APRECIAT "PLIMBAREA" SI A SCRIS PE FACEBOOK " ANTENA 3, E AICI " RUSINE ! MARE RUSINE !
  • Mego Mego
    Uite la Baba aia cum il pupa pe gadea zici ca e Dumnezeul ei,vai de mama lor.Cata Prostie....
  • Andrei Andrei
    Digi 24 rulz!!!
  • Mada Mada
    Pai, daca tot e un mars pentru libertatea presei, mi se pare normal sa si pocneasca vreo 2-3 jurnalisti, nu? Cel putin asta pare sa fie logica protestatarilor.
  • Bansem Bansem
    Concluzie: un jurnalist agresat transforma o plimbare cu cateva mii de oameni intr-un "huliganism fara precedent". Serios?

Trimite un comentariu

sus