Skip to main content

Narcisa Iorga reacţionează la declaraţiile şefei CNA: Nu ţine vrăjeala! Dă-ţi demisia!

 
narcisa iorga_EVZ
narcisa iorga_EVZ

narcisa iorga_EVZNarcisa Iorga, membru al CNA, o critică pe Laura Georgescu, preşedintele Consiliului, pornind de la protestul organizat ieri, în faţa instituţiei, de către un alt membru al autorităţii de reglementare în audiovizual, Valentin Jucan.

Publicitate

"'Voi face apel la raţiunea lor (n.m. a celor trei membri care boicotăm şedinţele la care participă Laura Georgescu) care îşi încalcă atribuţiile pentru care au fost votaţi să ocupe aceste posturi' (...). Aşa a declarat astăzi Laura Georgescu, profitând de tribuna oferită de protestul organizat de Valentin Jucan în faţa CNA", a scris Narcisa Iorga, pe contul său oficial de Facebook.

Narcisa Iorga i-a cerut demisia şefei CNA şi de această dată:

"A dat interviuri ziaristilor, pe un ton mieros. Modelul Palada. A mintit la fiecare fraza exprimata. Tupeu maxim. Eu ii transmit doar atat: nu tine, Laura Georgescu! Da-ti demisia!"

Iorga a mai spus că nu poate face apel la raţiune "un om care a demonstrat că e lipsit de raţiune".

Aceasta a amintit despre limbajul nepotrivit pe care Georgescu l-a folosit în timpul unei discuţii avute cu elevii în timpul programului "Şcoala Altfel", despre "epitetele" pe care preşedintele CNA le-a folosit vorbind despre doi parlamentari, dar şi despre faptul că aceasta "a înjurat" angajaţi ai Consiliului.

"Laura Georgescu s-a descalificat total. Până şi într-un banal joc, un participant care încalcă regulile este eliminat. Laura Georgescu are tupeul să dea lecţii de morală. Eu cred că ea trebuie eliminată din CNA. Dacă va fi păstrată în această autoritate publică, va altera tot şi într-un mod iremediabil. Mediul audiovizual este esenţial pentru dezvoltarea sănătoasă a unei democraţii tinere precum cea din ţara noastră. Cine îşi asumă susţinerea Laurei Georgescu? Eu nu", a mai scris Narcisa Iorga.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jozefa jozefa
    Domnule Obae, cu respect vă rog să schimbaţi poza cu Narcisa . Poate că sunt eu nebună, dar seamănă cu pozele cu Ceauşescu. E într-o ureche !

Trimite un comentariu

sus