Skip to main content

Naumovici: Un film cu Mircea Badea, scos de pe YouTube. Mai mulți clienți de publicitate și-ar fi retras reclamele de la Antena 3

 

mircea badea (3)

Publicitate

Ieșirile necontrolate ale lui Mircea Badea de pe post au dus la decizia din partea unor clienți de publicitate a reclamelor de pe post. Informația a fost postată pe contul de Facebook de către Bogdan Naumovici, șeful agenției 23 Communication Ideas, parte a grupului Leo Burnett.

După ce mai mulți clienți și-au retras bugetele de media de pe Antena 3, în urma isteriei lui Mircea Badea, filmul în care amenința cu bătaia și ii dorea moartea unui motociclist a fost retras de pe YouTube”, a scris Naumovici.

Totodată, el precizează că a fost șters film postat pe YouTube în care Mircea Badea amenința un motociclist. Filmul fusese postat și de paginademedia.roAICI.

Limbajul vulgar și violent i-au atras Antenei 3 și 25 de sesizări la Consiliul Național al Audiovizualului, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

CONTEXT. În ultimele săptămâni, Mircea Badea a prezentat emisiunea În gura presei din fața clădiri în care se află studiourile Antenei 3. Timp de câteva ediții realizatorul TV i-a criticat pe motocicliștii care treceau prin Băneasa, chiar prin zona unde acesta își făcea emisiunea, și își turau motoarele.

Totul a culminat miercuri seara când mai mulți motocicliști au încercat să-i bruieze emisia lui Badea. Într-un moment, în timpul „pasei” de la Sinteza zilei, Badea s-a ridicat de la birou, cu o bâtă în mână, cu intenția de a ataca un motociclist care l-a deranjat. „Prietene, dacă-l prind pe ăsta, va fi cel mai mare rating din istoria emisiunii. Dar, hai să fim optimiști, poate, când își agită el pârțâitoarea aia, se lipește dracu de un stâlp și se rezolvă cazul”, a spus Mircea Badea.

„Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta rău de tot de o să intru la pârnaie pe bune, 10 ani cu executare, măcar. (…) Prietene, eu pe ăsta o să-l caut acasă (…) Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate și să le sărim cu picioarele pe cap”, a mai afirmat Badea.

Într-un alt moment, când motociclistul a trecut din nou prin fața sediului Antena 3,Badea i-a arătat acestuia semne obscene și l-a înjurat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu dau 2 parale pe politica, pe comportamentul lui Badea, insa ma enerveaza la culme cand apare unul ca Andrei... si incepe sa imparta sfaturi, fara a sti sa scrie corect. Fiecare cu fixatiile lui.
 • Lasa ca a facut Badea. Numai kestii bune si utile. Iar daca n-ai auzit de Naumovici, care e un nume greu in advertising, e problema ta. Apropo, de unul Titeica sau de unul Pallady ai auzit? Ca Badea n-a vorbit de ei niciodata.
 • Ponta nu poate castiga alegerile prezidentiale fara Antena 3.
  Deci pana la alegeri Antena 3 poate sa faca absolut orice, nu va primi nici macar un avertisment.
  Dupa insa, va fi interesant ce se va intampla, cel mai probabil vor fi niste schimbari majore la A3.
 • Ah....asta te arde pe tine,ca nu stie careva sa scrie.In privinta comportamentului lui Badea....nimic? Ca de fapt despre asta e vorba...
 • Dintre naumovici (care dupa nume e ... eschimos), si badea, aleg badea. La munca bai... naumovici, voi ati facut ceva de cand existati? Ceva bun, util...
 • oare mai exista CNA in acest caz? Si pentru comportamentul delirant si socant a lui Badea ce pedeapsa ar trebui aplicata? O institutie media respectabila s-ar dezice de acest comportament si chiar daca ar suferi la capitolul audienta, ar renunta la serviciile unui asemenea personaj. dar nu e cazul Antenei 3. CNA ar trebui sa judece si faptul premeditat al intregii povesti. Punandu-l pe Badea sa realizeze emisiunea din fata sediului, televiziunea a favorizat acest tip de comportament atat din partea lui badea cat si din partea "motociclistilor". Nu era nicio surpriza ca Badea se manifesta asa, era suficient sa se stie cum se comporta in emisiune, iar cei apropiati lui SIGUR stiau acest lucru. De asemenea se stia ca are si multi hateri. Asa ca Gadea si cei din conducerea A3 au creat DELIBERAT aceasta situatie pentru ca stiau sigur ca asta se va intampla si vor avea munitie sa se autovictimizeze. Asa ca CNA ar trebui sa judece aspru atat comportamentul lui Badea cat si prestatia televiziunii. Dar mi-e teama ca iara au pene de curent la monitorizare...
 • Bine au facut ca s-au retras fiindca iti strici imaginea promovandu-ti produsele la o astfel de televiziune.....
  Eu de as fii CEO-ul antenei 3 las da afara pe Mircea Badea...+ altii

Trimite un comentariu