Skip to main content

(P) VIDEO. "Pe barba mea" by Marius Moga te provoaca la o vara pe barba ta! O campanie Philips si Ogilvy & Mather

 
Fii_pe_barba_ta!_Philips_Click_Style_Marius_Moga
Fii_pe_barba_ta!_Philips_Click_Style_Marius_Moga

Fii_pe_barba_ta!_Philips_Click_Style_Marius_Moga

Publicitate

(P) Piesa lui Marius Moga Pe barba mea a fost un teaser pentru campania Fii pe barba ta!, care susţine lansarea noului aparat de bărbierit electric Philips Click & Style, anunţă într-un comunicat de presă agenţia Ogilvy & Mather, cea care semnează campania alături de Philips.

Până acum, piesa lui Marius Moga are, pe Youtube, aproape 3,6 milioane de vizualizări.

„Ca un teaser esenţial pentru campanie şi ca temă sonoră a verii, am lansat alături de Marius Moga melodia „Pe barba mea”, spun cei din echipa campaniei.

Cu barbă, fără barbă: Marius Moga, look nou pentru Campania Philips

Alături de o vară plină de distracţii unice, promisiunea brandului este evoluţia personală, dezvoltarea unui stil original şi tot ce înseamnă tips & tricks pentru un look fantastic, explică realizatorii campaniei.

Accentul pe această idee a fost pus chiar de Marius Moga, cel care, odată cu lansarea melodiei, a adoptat şi un nou look, coerent cu ideea campaniei.

Ce îşi propune campania?

Anda Mihai, Marketing Manager Personal Care Consumer Lifestyle Philips Europa de Sud Est:

Provocarea din campania noastră, “Fii pe barba ta!”, este pentru tinerii care îşi doresc să trăiască cele mai intense aventuri, să fie pe cont propriu, la vârsta la care apetitul pentru distracţie este foarte ridicat.

Şi, pentru că stilul personal şi muzica ocupă un loc la fel de important, am venit cu o propunere de experienţă inedită prin parteneriatul cu unul dintre cei mai buni artişti din România, Marius Moga, care îi va inspira pe tineri”.

Albert Nica, Executive Creative Director, Ogilvy & Mather România:

„’Pe barba ta’ este mai mult decât o campanie de promovare, este şi un manifest pentru independenţă. Fie că e vorba doar de stilul personal sau de dorinţa de libertate, campania le oferă tinerilor o platformă pe care pot să interacţioneze cu unul dintre cei mai prolifici şi admiraţi artişti ai generaţiei lor, Marius Moga”

Concurs cu premii la mare. All inclusive

Până la finalul lunii august, pe platforma online dedicată, www.pebarbata.ro, cât şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/Pebarbata, tinerii dornici de independenţă şi de aventură sunt invitaţi să participe la o competiţie cu premii săptămânale.
În final, toţi participanţii vor avea oportunitatea de a fi selectaţi să facă parte dintr-un grup de cinci câştigători, care vor petrece un week-end prelungit şi all-inclusive la mare.

Videoclipul piesei Pe barba ta!

Echipa campaniei:

Din partea Philips România:

Anda Mihai

Andra Barchi

Iulian Bondar

Alina Marin

Din partea Ogilvy & Mather România:

Albert Nica

Adrian Diac

Paul Derşidan

Bogdan Anghel

Andreea Mitea

Loredana Caradimu

Raluca Marin

Ela Creţu

Luana Roth

Paula Popa

Carmen Grosu

Cezara Blidea

Lilian Neagu

Octavian Catană

Robert Oancea

Radu Mirea

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus