Skip to main content

Patronul media Dan Voiculescu cere anularea pedepsei

 

Dan VoiculescuDan Voiculescu vrea anuarea pedepsei din dosarul ICA. El a depus o contestație în anulare. Judecătorii au stabilit termen pentru judecarea acestei cereri pe 14 octombrie, scrie Evenimentul zilei.

Publicitate

Pe 8 august, Curtea de Apel București l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani închisoare în dosarul privatizării Institulului de Cercetări Alimentare (ICA). Cererea a fost întregistrată ieri, la Curtea de Apel București.

Totodată, lui Voiculescu i se interzic mai multe drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani. Prin această sentinţă, Curtea de Apel i-a dublat lui Voiculescu pedeapsa dată de Tribunalul Capitalei la fondul procesului.

Imobile confiscate

Sediul posturilor Antena şi cel al grupului de firme Grivco vor fi confiscate, a dispus prin aceeași sentință Curtea de Apel Bucureşti. Totodată, magistraţii de la CAB au decis să îi confişte lui Voiculescu şi penthouse-ul din Şoseaua Kiseleff şi au pus sechestru pe mai multe imobile şi conturi bancare ale acestuia. De asemenea, judecătorii au pus sechestru asigurator pe mai multe imobile apaţinând celorlalţi inculpaţi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Buna, Adrian. Ai dreptate, am întâmpinat noi câteva dificultăți. Te rog să apeși CTRL+F5. Și ar trebui să-și revină.

    Îți mulțumim că ne-ai semnalat
  • tot timpul raman in urma cu informatiile. adica ultima stire care imi apare este aceasta. nu e de la mine de la calculator, este de la voi. lucrul asta se intampla des.
  • Da, saracul! Sa ii anuleze pedeapsa, sa ii dea musuroiul Antenelor si terenul inapoi si eventual ceva despagubiri. 60-70 de milioane euro. Pe care sa ii duca in groapa precum Patriciu. Bafta, kapitalistule.!

Trimite un comentariu