Skip to main content

Prima TV lansează campania "Fii tu schimbarea!"

 

Melania MedeleanuÎncepând din 31 august, Prima TV lansează campania marca Focus "Fii tu schimbarea!". Melania Medeleanu îi prezintă în cadrul campaniei pe cei care, celebri sau nu, au muncit şi au reuşit pentru România.

Publicitate

„Există români ale căror idei au schimbat vieţile oamenilor, români care au cucerit planeta cu talentul lor, pentru care "imposibil" e doar un cuvânt lipsit de sens. Uneori credem că faptele bune pe care le facem înseamnă prea puțin, că trec neobservate și avem tendința să-i lăsăm pe alții. În realitate, pașii noștri mici uniți cu pașii altora pot deschide drumul miracolelor. În fiecare săptămână, la Focus aflați poveștile de succes ale românilor care au arătat că se poate”, spune Melania Medeleanu.

Prima TV îi îndeamnă pe telespectatorii săi să trimită poveștile unor români de succes pe adresa fiituschimbarea@primatv.ro pentru a-i face cunoscuți.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Fii tu schimbarea a debutat deja cu "campania de toamna", clica lui Burci a dat afara profesionistii sa aiba majoritate diletanti
  • Prima schimba emisiunile intre ele. Alex Bogdan de la Mondenii prezinta carcotasii. Si Dezbracatu face Cireasa de pe tort.

Trimite un comentariu