Skip to main content

Redactorul-șef de la Esquire părăsește Burda "din motive personale"

 

burdaPublisher și Director Editorial al diviziei revistelor pentru bărbați și traveler precum și redactor-șef al revistei Esquire, Radu Coman, a decis să părăsească compania Burda Media București.

Publicitate

Motivele retragerii lui Radu Coman din Burda Media Bucuresti sunt de ordin personal și nu vor afecta publicațiile pe care acesta le-a condus, spun reprezentanții companiei.

Contactat de Paginademedia.ro, Radu Coman a declarat că este vorba "de o demisie". "Motivele sunt de ordin personal. Acum îmi caut un alt drum. Cel mai probabil, va fi ceva pe cont propriu", a declarat Radu Coman.

În ultima perioada Burda s-a confruntat cu o serie de schimbări, mai ales în ceea ce privește renunțarea la anumite titluri.

La începutul acestei luni, Burda Media București a anunțat închiderea revistei FHM România, publicație care a intrat în portofoliul grupului odată cu preluarea Sanoma Hearst, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Recent, Burda Media a mai decis să renunțe la un titlu deținut în trecut tot de Sanoma. Este vorba despre revista Story, după cum paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu