Skip to main content

Redactorul-şef de la Esquire părăseşte Burda "din motive personale"

 
burda
burda

burdaPublisher şi Director Editorial al diviziei revistelor pentru bărbaţi şi traveler precum şi redactor-şef al revistei Esquire, Radu Coman, a decis să părăsească compania Burda Media Bucureşti.

Publicitate

Motivele retragerii lui Radu Coman din Burda Media Bucuresti sunt de ordin personal şi nu vor afecta publicaţiile pe care acesta le-a condus, spun reprezentanţii companiei.

Contactat de Paginademedia.ro, Radu Coman a declarat că este vorba "de o demisie". "Motivele sunt de ordin personal. Acum îmi caut un alt drum. Cel mai probabil, va fi ceva pe cont propriu", a declarat Radu Coman.

În ultima perioada Burda s-a confruntat cu o serie de schimbări, mai ales în ceea ce priveşte renunţarea la anumite titluri.

La începutul acestei luni, Burda Media Bucureşti a anunţat închiderea revistei FHM România, publicaţie care a intrat în portofoliul grupului odată cu preluarea Sanoma Hearst, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Recent, Burda Media a mai decis să renunţe la un titlu deţinut în trecut tot de Sanoma. Este vorba despre revista Story, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paul Grosu Paul Grosu
    Andrei, daca a plecat redactorul sef nu inseamna ca se inchide si revista. In alta ordine de idei ii uram succes pe noul drum si urmarim cu interes ce mutari strategice mai face burda.
  • andrei pavel andrei pavel
    si era singura revista in care mai aveai ceva de citit...

Trimite un comentariu

sus