Skip to main content

Romtelecom a anunţat intrarea Look Plus în abonamentul de bază. Look TV, în pachet separat. Care va fi preţul

 
Romtelecom a anunţat intrarea Look Plus în abonamentul de bază. Look TV, în pachet separat. Care va fi preţul

Romtelecom Business Forum

Look Plus, unul dintre cele două canale care difuzează meciurile din Liga I, a intrat în grila de bază a Romtelecom din această seară. În plus, Look TV va intra la Romtelecom de săptămâna viitoare într-un pachet separat, Extra Liga I. Anunţul a fost postat chiar de companie pe pagina sa de Facebook, seara, în jurul orei 20.00.

„Începând de astăzi, canalul Look Plus este disponibil pentru toate abonamentele de bază de televiziune de la Romtelecom. Canalul LookTV va fi disponibil spre abonare pentru clienţii Romtelecom la începutul săptămânii viitoare.”, au anunţat reprezentanţii companiei.

În ceea ce priveşte Look TV, postul va fi alături de Look HD într-u pachet separat, Extra Liga I, care va costa 1.7 eur fără TVA - 9.5 RON cu TVA inclus, potrivit companiei. „Odată achiziţionată, extraopţiunea trebuie menţinută activă cel puţin 3 luni”, au precizat reprezentanţii Romtelecom pe pagina de Facebook

romtelecom

Look TV şi Look Plus sunt disponibile şi la UPC. Look Plus este în pachetul de bază al cablistului, în timp ce Look TV, Look HD şi Look Plus HD sunt în pachetul Extra Fotbal, la preţul de 10 lei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bobita Bobita
    Vasile pachetul de 15 lei are doar 30 de canale dar nici vorba de DigiSport. Abia de la 24 lei apar in grila. Focus Sat are in grila Look Plus gratuit asa ca vezi 4 meciuri din Liga1/etapa fara sa platesti in plus. PS: Mai taie din ele.
  • Menci Menci
    Trebuie sa-ti iei si telefon fix si e o mare prostie.
  • geo geo
    Si uite ca au avut...timp de 5 ani nu ne-au pus extraoptiune de 10 lei pe luna...si au avut pretul la abonamentul TV la fel sau sub al concurentei...da, o sa imi sari in sus ca fara Discovery...si dupa Discovery au plecat milioane de abonati la UPC si alte milioane de abonati au urmat F1 la Romtelecom...mai bine o lasi mai moale...
  • Vasile Vasile
    La tara, cu 10 lei traiesti trei zile. Focus Sat a pierdut abonati in ultimele luni tocmai pentru ca e mai scump. Digi costa 15 lei, iar Focus Sat cu fotbal 39 de lei. Asta inseamna ca de fapt te costa in plus 24 de lei pe luna liga I, si de banii astia nici nu vezi cupele europene. O sa aiba un Focus Sat la carciuma si o sa se uite tot satul :-)
  • anonim anonim
    2,5 euro/luna x 12 luni x 1,1 milioane abonati = 33 milioane euro pe sezon, atat trebuie sa plateasca ISB cluburilor. de aici mai putem scade vreo 3 milioane din publicitate (greu de crezut), asa ca 1 milion de abonati trebuie sa fie permanent. costurile cu productia meciurilor nu le-am pus la socoteala.
  • Octav Octav
    Pai sa o transmita ma in continuare gratis. Si-au dat seama ca sunt tampiti sau au aplicat gresit politica preturilor de dumping?
  • Octav Octav
    look plus va da 3 sau 4 meciuri pe etapa. Pe Look TV sunt mai multe.
  • Octav Octav
    Calculul este extrem de simplu. Cu 2 milioane de abonamente Look Tv incaseaza aproximativ 50 de miloane pe an. Crezi ca le ajunge sa plateasca aia 30 de milioane ? Am pus abonamentul la 2 euro ... ca de trebuie sa mai manance si cablisti o paine si am luat in calcul 60 % din abonatii pe care ii au numai UPC si RTC. Nu am luat in calcul si ceilalti cablisti care trsnamit. Nu mai vorbim de publicitatea ... care va aduce probabil alte miloane bune.
  • Octav Octav
    Este totusi un pic aberanta ... oare te abonezi numai ca sa vezi daca iti place fotbalul si peste o luna te decizi ca nu iti place si vrei sa te dezabonezi ?
  • einstein einstein
    breakeven-ul pare a fi la 1,5 milioane de abonati
    Asta considerind o penetrare de 25% si ca 1,5 euro/abonat/luna revin la Look.
    Chiar si cu RCS asta e aproape imposibil in primul an. Mai degraba as zice prin anul 3.
    Fara RCS nu e nici o sansa, cu echipele de acum, cu propesa de acum, cu stadioanele de acum, etc. Ar insemna ca ceilalti sa livreze unul din doi abonati la optiunea asta.... cam fantezist.
  • Antena Antena
    In mediul rural daca vrei sa vezi Lia1 nu ai varianta net-ului asa ca trebuie sa schimbi operatorul. Cei de la Focus Sat au avut cea mai mare crestere pe segment datorita faptului ca UPC a semnat primul.
  • Abonat RTC Abonat RTC
    Romtelecom are chestia cu 3 luni de cel putin 2 ani. Te abonezi la o extraoptiune si tre s-o tii minim 3 luni. Nu e de-acum.
  • Ionita Ionita
    Daca ai si un calcul in spate poate te credem.
  • Sherlock Sherlock
    Cine a vrut de la inceput sa se alinieze cu acest sistem de "pay-per-view", s-a abonat din timp la Upc. Nu a asteptat sa vada daca vor reveni la ganduri mai bune Romtelecomul sau Rds-ul. E posibil sa nu aiba impactul dorit de dolce aceasta decizie
  • Bogdan Bogdan
    Pai si RDS de ce nu se sperie ? Ei te pomenesti ca se bazeaza pe calitatea serviciilor ... Au uitat ca atunci cand au bagat Liga 1 au castigat mai bine de 1 milion de abonati ? Oare aia ce vor face acum ?

Trimite un comentariu

sus