Skip to main content

Discovery, parteneriat cu Prima TV pentru Shark Week. Programele speciale cu rechini vor fi pe Discovery, Animal Planet si Prima TV

 
Shark week
Shark week

Shark weekShark Week, o săptămână cu programe speciale, revine pe Discovery Channel si Animal Planet din data de 25 august. Anul acesta, Discovery a făcut un parteneriat şi cu Prima TV.

Publicitate

Anul trecut, Shark Week depăşind toate recordurile de audienţa înregistrate de Discovery Channel în SUA, devenind cel mai popular sezon din toate timpurile (in randul adulţilor cu varste intre 18-49 de ani) si cumuland mai bine de 50 de milioane de telespectatori.

In 2014, Shark Week revine cu cel mai mare numar de premiere ce vor fi difuzate intr-o saptamana.

Shark Week incepe pe Discovery Channel pe 25 august, intre orele 22.00 si 24.00. În luna septembrie, programele despre rechini vor fi pe Animal Planet, zilnic de la 21:00, potrivit Discovery Channel.

Mai mult, in acest an Discovery a iniţiat un parteneriat cu Prima TV. Astfel, in fiecare zi din saptamana 25-29 august, de la miezul nopţii, programele despre rechini vor fi difuzate şi pe Prima TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    Te-a eliberat ? Esti liber sa te duci la upc , noi ramanem la RCS&RDS.
  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Vedeti ca daca afla Derbedeii sfidatori de la rcs-rds vor scoate si Prima tv din grilele de cablu si satelit ; dupa 1 septembrie sa se astepte Hienele ercesiste la marirea numarului deconectarilor, ca vine tot mai multa lume din concediu ; totusi fotbalul national e urmarit, asa slab cum e, iar gargara cu "programe vechi, prafuite" la Discovery nu mai tine...SUTE , nu zeci, de programe noi, premium, au intrat la cele 4 canale Discovery , plus Animal Planet... Pentru ce sa mai stai abonat la rcs-rds ? Doar pentru Liga Campionilor ? Sa fim seriosi, Steaua va putea fi vazuta pe net oriunde... Campionatul Spaniei, Barcelona ? Eu, ca fan al Barcei nu mai vreau sa stiu de Messi dupa rusinea de la Mondiale, unde nu a jucat nimic... Peste toate sunt comentatorii de sport infecti, de la Tivilichi si Dan Stefanescu pana la mascaricii Socol si plagiatorul dovedit Andrei Niculescu ! Adio rcs-rds !!!

Trimite un comentariu

sus