Skip to main content

Trei românce vor juca astăzi la US Open

 
Trei românce vor juca astăzi la US Open
Halep US Open

Halep US OpenSimona Halep, Alexandra Dulgheru și Irina-Camelia Begu sunt jucătoarele din România implicate în meciurile de astăzi de la Flushing Meadows.

Publicitate

În funcție de ora de terminare a primelor meciuri, partidele Simonei Halep și Alexandrei Dulgheru vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport sau Eurosport 2.

După o partidă extrem de dificilă în primul tur, Simona Halep o întâlnește acum pe Jana Cepelova din Slovacia. Este al treilea meci de pe arena Louis Armstrong, după confruntările Radwanska vs Peng și Cilic vs Baghdatis.

Tot în al treilea meci, dar pe terenul Arthur Ashe, telespectatorii o pot vedea pe Alexandra Dulgheru în meciul ei cu Maria Șarapova. De la ora 18.00, Irina-Camelia Begu o întâlnește pe Roberta Vinci, dispută care va avea loc pe terenul 7. În funcție de ora de terminare a primelor meciuri, partidele Simonei Halep și Alexandrei Dulgheru vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport sau Eurosport 2.

Sorana Cîrstea și Monica Niculescu sunt celelalte două românce prezente în turul al doilea de la openul american.

Meciurile de la US Open sunt transmise Live pe Eurosport și Eurosport 2 iar pe Eurosport Player puteți urmări până la 7 terenuri în direct.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu