Skip to main content

VIDEO. Andreea Esca a acceptat să i se toarne o găleată cu apă cu gheață în cap. La fel și CEO-ul postului, Aleksandras Cesnavicius

 

andreea esca

Publicitate

Andreea Esca a acceptat provocarea lui Mihai Bendeac de a-și turna o găleată cu apă cu gheață în cap, în cadrul unei campanii în scop caritabil. Vedeta a făcut-o chiar în direct în finalul Știrilor Pro TV de vineri seara.

„Am acceptat provocarea lansată de Mihai Bendeac și mă alătur campaniei ''Ice Bucket Challenge'', care strânge fonduri pentru cercetarea în domeniul sclerozei. Am făcut deja donația și înainte să duc gestul până la capăt, în felul în care mi-a sugerat fiica mea, Alexia, îi provoc pe: Cătălin Radu Tănase, Loredana și Iv Cel Naiv", a spus Andreea Esca în finalul știrilor.

După acest moment, un coleg al Andreei Esca i-a turnat vedetei o găleată cu apă cu gheață în cap.

Ea nu este singura din Pro TV care a recurs la acest gest. Cătălin Măruță, dar și CEO-ul postului, Aleksandras Cesnavicius, au procedat la fel.

Cesnavicius i-a nominalizat la rândul său pe Ilie Năstase, Tudor Chirilă și Mihai Bobonete.

cesnavicius
Foto: Pro TV

Filmul cu Andreea Esca, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Mi oameni buni,știți de ce si a turnat si seful Pro tv,gheață in cap?La luat cu călduri când a fost anunțat,cați bani are de dat celor 13.care au castigat procesul si executarea silita.El nu are nici o vina,dar șefi lor direcți,poarta toată vina.Deja 3.oameni si a luat bani.
 • Maruta nu conteaza la ice bucket...cu caciulita pe cap, cu apa aruncata in spate (nu pe cap - prea putin s-a udat), fara nici un pic de gheata in jur...si se mai si lauda....sa-ti fie rusine Maruta...
 • @nelu: Analfabet nu sunt, sunt doar un om care mai face si greseli. Intelegi?
  Imi cer scuze, in loc de fiti am scris "fi-ti" :))) mare paguba? Esti multumit?
 • mai fratilor se baga in seama ! unu a fost provocat a raspuns provocarii ca asa merge treaba . 2 unde sa apara pe turnu INATACT cu badea la B1 cu banciu sau la prima cu faimosu burci . VARANU pe care il adorati ma gindesc a luat 10 nu galeti. ANI deci a ratat dusu asta poate prinde altu gind iese .cit despre nulitate monica as vrea sa am banii lui si sa fiu nulitatea de care vorbesti tu ce zici !!!! nu cred ca trebuie sa demonstreze ceva la nimeni nici noua care ne dam cu parerea aici ....
 • cesnavicius asta se baga in seama. isi trece si el la cv cate ceva. altfel e o nulitate despre care nimeni nu stie nimic.
 • Chiar ma gandeam cand zicea joi Andreea ca a acceptat provocarea lui Bendeac ce fain ar fii daca si-ar turna apa in cap in direct si iata ca vineri a si facut-o.
  Mult respect !!!
 • Foarte tare! Ma bucur ca nu sunt scortosi si au acceptat provocarea, pe langa donat e ok sa ii vedem si alte posturi.

Trimite un comentariu