Skip to main content

VIDEO. Maria Grapini a agresat doi jurnalişti la Timişoara, în timp ce protesta pentru postul lui Voiculescu

 
Maria Grapini
Maria Grapini

Maria GrapiniEuroparlamentarul PC Maria Grapini a avut o atitudine agresivă faţă de jurnaliştii postului Televiziunea Ceatăţeanul, scrie Evenimentul zilei.

Publicitate

Grapini a ieşi ieri, la ora 17, în Parcul Rozelor din Timişoara, însoţită de mai mulţi protestatari, membri ai partidului şi un consilier local, pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de postul Antena 3. În momentul în care a văzut că "plimbarea" ei este filmată de echipa de la Televiziunea Cetăţeanul, europarlamentarul a început să îi ameninţe pe aceştia cu poliţia şi chiar a încercat să smulgă camera cu care era filmată.

La scurt timp, protestatarii s-au alăturat politicienei şi au început să îi agreseze verbal pe jurnalişti. “Cerşetori, muritori de foame, şantajişti, cu puroi în loc de creier” sunt câteva din epitetele pe care manifestanţii mobilizaţi de Maria Grapini le-au aruncat jurnaliştilor.

Maria Grapini nu a ezitat să-şi manifeste susţinerea pentru fondatorului partidului din care face parte. După condamnarea lui Dan Voiculescu la zece ani de închisoare, europarlamentarul a declarat că se va duce "cu mare jenă" în septembrie, în Parlamentul European.

https://www.youtube.com/watch?v=yDQpomqMUe4

Atitudinea europarlamentarului PC faţă de echipa de televiziune din Timişoara vine la o zi după ce reporterul B1 TV Mădălina Dicu a fost agresată fizic de un protestatar venit la marşul organizat de Antena 3. Agresorul a lovit-o pe aceasta cu piciorul în spate şi în prezent este urmărit penal, dar cercetat în stare de libertatea, pentru loviri şi alte violenţe.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tataee Tataee
    Si cand te gandesti ca pentru astfel de specimene au murit atatia tineri in Timisoara in 89...
  • Robert Robert
    La minutul 2:17 "N-avem bani ca nu suntem spagari. N-am primit INCA sacosile sa vi le dam". "INCA". Gura pacatosului adevar graieste! :))
  • alex alex
    + ca pe strada este loc public , deci oamenii aia puteau sa o filmeze fara problema . Mai terminati cu prostiile astea ca deja o dati in extreme . Va faceti de ras
  • Andrei Andrei
    Batrane, omu ala nu este chiar un om. Este un om mai special. A fost ministru, pe banii mei, acum e europarlamentar, tot pe banii mei.
    In concluzie, atata timp cat traieste pentru ca eu, tu si altii platim taxe si impozite, ca sa aiba dansa bani de o inghetata cand iese la plimbare prin parc, sa lase gura mai mica si sa fie un pic mai umila. Daca vrea drept la imagine, sa se lase de muls banul public.
  • Mr. Geo Mr. Geo
    Asteptam sa se scandalizeze din nou ActiveWatch si cu Negrea. Despre agresivitatea gurnalistilor nu vorbeste insa nimeni. Daca un om nu vrea sa fie filmat si nu are nimic de zis nu este o dovada de democratie sa fie agresat de hienele cu microfon.

Trimite un comentariu

sus