Skip to main content

24 Septembrie. Comisia de apărare din Senat nu a putut decide dacă îl audiază pe ministrul Apărării. Blogul lui Turcescu a redevenit funcţional

 
Turcescu
Turcescu

TurcescuFĂRĂ CVORUM. Comisia de apărare din Senat, convocată ieri după-amiază, nu a putut decide asupra propunerii preşedintelui comisiei, Corneliu Dobriţoiu, de audiere a ministrului Apărării, Mircea Duşa, în cazul jurnalistului Robert Turcescu, deoarece nu a fost întrunit cvorumul pentru a lua o decizie, scrie Mediafax.

La şedinţa comisiei au fost prezenţi doar parlamentarii PNL şi PDL, fiind absenţi toţi parlamentarii PSD, UNPR şi PC, dar şi senatorul PDL Vasile Blaga.

Comisia de apărare se va întruni într-o nouă şedinţă miercuri dimineaţă, conform programului săptămânal.


Comisia de apărare din Senat nu a putut decide dacă îl audiază pe Duşa, din cauza lipsei de cvorum


REVENIRE. Blogul lui Robert Turcescu, www.turcescu.ro, a redevenit functional marti seara. Site-ul era inaccesibil de duminica seara, din jurul orei 21.30, imediat dupa ce jurnalistul a anuntat, intr-o emisiune la B1 TV, ca a fost ofiter acoperit, el confirmand astfel autenticitatea unor documente pe care le postase in aceeasi zi pe blog, scrie Hotnews.ro.
Blogul lui Robert Turcescu a redevenit functional


REFUZ. Gigantul american de internet Google a refuzat majoritatea solicitărilor de eliminare a unor link-uri, primite în baza "dreptului de a fi uitat", potrivit unui studiu realizat de agenţia Reputation VIP în 30 de ţări europene, scrie Mediafax, care citează AFP.
Google a primit 135.000 de solicitări de ştergere din căutări a 470.000 de linkuri. Astfel, gigantul de internet a primit, în medie, o mie de astfel de cereri pe zi, potrivit studiului.
Dreptul la uitare: Google a refuzat majoritatea solicitărilor primite pentru eliminarea unor linkuri


INEDIT. O jurnalistă de la un post TV din Alaska a demisionat într-o manieră spectaculoasă, folosind în direct o expresie vulgară -"F..k it, I quit!" ("S-o ia dracu' de muncă, demisionez!") -, şi le-a promis telespectatorilor că va lupta până la capăt pentru legalizarea canabisului în acest stat american, notează Mediafax.
Charlo Greene a luat prin surprindere pe toată lumea. La finalul prezentării unei ştiri despre comerţul cu marijuana din Alaska, tânăra jurnalistă a postului KTVA 11 News a dezvăluit dintr-odată faptul că era adevăratul proprietar al magazinului în care a fost filmat reportajul, informează AFP.
O jurnalistă din Alaska a demisionat în direct după ce a recunoscut că este proprietarul unui magazin în care se vinde marijuana - VIDEO

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus