Skip to main content

30 Septembrie. Narcisa Iorga, propusă pentru un nou mandat de membru al CNA, de către preşedintele Băsescu

 
Narcisa Iorga
Narcisa Iorga

Narcisa Iorga

Publicitate

PROPUNERE. Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a fost propusă pentru un nou mandat în CNA, de către preşedintele Traian Băsescu.
Surse din Comisiile de Cultură din Parlament au declarat, ieri, pentru Mediafax, că propunerea a fost deja înaintată Comisiilor de Cultură din Parlament, care marţi vor audia candidaţii propuşi de cei în drept pentru ocuparea locurilor ce urmează să se vacanteze în Consiliul Naţional al Audiovizualului.


La rândul său, Narcisa Iorga a confirmat pe contul oficial de Facebook că a fost propusă pentru un nou mandat de membru al CNA.
"Confirm că am fost propusă pentru un nou mandat de membru CNA, însă nu cred că am vreo şansă. Parlamentarii majoritari nu mă vor vota, invocând finalul de mandat al preşedintelui României, care face propunerea"", a scris Narcisa Iorga.
Narcisa Iorga, propusă pentru un nou mandat de membru al CNA, de către preşedintele Băsescu


BĂTĂLIA ELECTORALĂ. Preşedintele director-general al TVR comentează, pe blogul personal, reacţiile stârnite de dezvăluirile sale cu privire la presiunile politice care se fac asupra PSD, explicând şi de ce nu a ripostat la injuriile primite după aceste dezvăluiri, scrie Evenimentul zilei.
"Cît despre amestecul în tvr al politicienilor - nu se întîmplă prima dată, zic eu defensiv. E o practică încetăţenită. Se întîmplă continuu din 23 decembrie 1989 pină azi. Da, dar dvs sunteţi primul care a indrăznit să vorbească despre asta, zice. Aha, zic, asta să fie vina mea!? Bun, alt merit nu am. Reacţia politicienilor vine din surpriza că un idiot a îndrăznit să rupă tacerea. I-aţi arătat cu degetul. Pericol letal pentru ei - de a-i infăţişa in adevărata lumină", scrie Stelian Tănase pe blogul personal.
Stelian Tănase: Bătălia e în desfăşurare - şi cea din jurul TVR şi cea electorală


SERVICIU NOU. Digi, parte a grupului RCS&RDS, devine al patrulea furnizor de servicii de telefonie mobilă din Ungaria, adăugându-se celor trei furnizori existenţi, Magyar Telekom, filială a Deutsche Telekom, Vodafone şi Telenor, după ce a obţinut dreptul de a folosi frecvenţele scoase la licitaţie de guvern, scrie Mediafax.
Digi va plăti 10 miliarde de forinţi (32 de milioane de euro) pentru dreptul de folosire a frecvenţelor, iar pentru dezvoltarea reţelei va avea nevoie de un an şi jumătate, se arată în comunicatul autorităţii pentru reglementare a media, NMHH.
Digi, parte a grupului RCS-RDS, va furniza servicii de telefonie mobilă în Ungaria

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus