Skip to main content

Cei mai mulţi dintre telespectatorii lui Traian Băsescu de pe TVR 1 au fost de la ţară. Publicul tânăr, puţin interesat de preşedinte

 
Vorbeste liber Traian Basescu
Vorbeste liber Traian Basescu

Vorbeste liber Traian Basescu

Publicitate

Prezenţa preşedintelui Traian Băsescu aseară, la TVR 1, a atras în special telespectatori de la ţară. Pe publicul tânăr, între 18 şi 49 de ani, audienţa emisiunii Vorbeşte liber a fost de zece ori mai mică decât televiziunea de pe primul loc.

Paginademedia.ro vă prezintă cifrele:

NAŢIONAL. Puţin peste 600.000 de români au urmărit, în fiecare minut, emisiunea cu Traian Băsescu, difuzată între orele 21.00 şi 21.50. TVR 1 a fost pe locul cinci pe interval, după Pro TV (cu aproape două milioane de oameni), Antena 3, Antena 1 şi Kanal D.

URBAN. Din publicul emisiunii, 250.000 de telespectatori ai emisiunii cu Traian Băsescu au fost de la oraşe. TVR 1 a fost pe locul şase în mediul urban, după Pro TV (peste un milion), Antena 3, Antena 1, Kanal D şi Prima TV.

COMERCIAL. Puţini dintre telespectatorii lui Traian Băsescu de pe TVR 1 au fost din segmentul 18-49 de ani: 57.000 în fiecare minut. Ca o comparaţie, pe intervalul emisiunii cu Traian Băsescu invitat, Pro TV atrăgea 600.000 de telespectatori pe minut din segmentul comercial. TVR 1 pe locul şapte pe acest target.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Darius Darius
    Ce sa gaseasca spectatorii tineri la TVR? Exista ceva de gasit? CEva mai "obosit" decit grila TVR, greu de imaginat. Zici ca nu au acces la alte televiziuni, la internet, la profile demografice si studii, asa se vede "pe sticla". Plus ca nimeni nu-si doreste ceva cu adevarat bun acolo. E o lupta pe bani si influenta, politica si administrativa. Spagile si "cioacele" trebuie sa mearga mai departe, ca sa fie cei 3000 de angajati multumiti.
  • Mm Mm
    Or fi "de dreapta". :)
  • Razvan Razvan
    Livia nu mai sta cu mana intinsa. Nu ai sa primesti nimic. La munca. Rapid. Deja ne-ai plictisit cu postarile tale. Nici macar sa salvezi sturionii lui Raduta nu mai esti buna. Somn usorl.
  • Livia Pila Livia Pila
    Moderatorul fiind un obosit nu avea cum capta publicul tinar.

Trimite un comentariu

sus