Skip to main content

Cei mai mulți dintre telespectatorii lui Traian Băsescu de pe TVR 1 au fost de la țară. Publicul tânăr, puțin interesat de președinte

 

Vorbeste liber Traian Basescu

Publicitate

Prezența președintelui Traian Băsescu aseară, la TVR 1, a atras în special telespectatori de la țară. Pe publicul tânăr, între 18 și 49 de ani, audiența emisiunii Vorbește liber a fost de zece ori mai mică decât televiziunea de pe primul loc.

Paginademedia.ro vă prezintă cifrele:

NAȚIONAL. Puțin peste 600.000 de români au urmărit, în fiecare minut, emisiunea cu Traian Băsescu, difuzată între orele 21.00 și 21.50. TVR 1 a fost pe locul cinci pe interval, după Pro TV (cu aproape două milioane de oameni), Antena 3, Antena 1 și Kanal D.

URBAN. Din publicul emisiunii, 250.000 de telespectatori ai emisiunii cu Traian Băsescu au fost de la orașe. TVR 1 a fost pe locul șase în mediul urban, după Pro TV (peste un milion), Antena 3, Antena 1, Kanal D și Prima TV.

COMERCIAL. Puțini dintre telespectatorii lui Traian Băsescu de pe TVR 1 au fost din segmentul 18-49 de ani: 57.000 în fiecare minut. Ca o comparație, pe intervalul emisiunii cu Traian Băsescu invitat, Pro TV atrăgea 600.000 de telespectatori pe minut din segmentul comercial. TVR 1 pe locul șapte pe acest target.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce sa gaseasca spectatorii tineri la TVR? Exista ceva de gasit? CEva mai "obosit" decit grila TVR, greu de imaginat. Zici ca nu au acces la alte televiziuni, la internet, la profile demografice si studii, asa se vede "pe sticla". Plus ca nimeni nu-si doreste ceva cu adevarat bun acolo. E o lupta pe bani si influenta, politica si administrativa. Spagile si "cioacele" trebuie sa mearga mai departe, ca sa fie cei 3000 de angajati multumiti.
  • Livia nu mai sta cu mana intinsa. Nu ai sa primesti nimic. La munca. Rapid. Deja ne-ai plictisit cu postarile tale. Nici macar sa salvezi sturionii lui Raduta nu mai esti buna. Somn usorl.

Trimite un comentariu