Skip to main content

Orange și RCS vor să lanseze noi posturi TV. CNA va analiza mâine șapte solicitări de licență

 
Orange și RCS vor să lanseze noi posturi TV. CNA va analiza mâine șapte solicitări de licență
televizor

televiziune_telecomanda_capitalConsiliul Național al Audiovizualului va lua în discuție, în ședința de mâine, șapte solicitări de licență, dintre care două sunt pentru București.

Publicitate

Printre companiile care solicită licențe TV se numără Orange România și RCS&RDS, care deține deja mai multe posturi de televiziune.

Orange Info și Digi Info, canale pentru care cei doi operatori solicită licență, sunt două posturi proprii de informații, pe care sunt prezentate diverse oferte, sub formă de video-text. Canalele vor oferi și informații de interes general, după modelul TVCity.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare care sunt companiile care solicită licență și pentru ce posturi de televiziune.

 • Orange România SA București o solicitiă licență audiovizuală prin satelit pentru postul Orange Info.
 • RCS&RDS București solicită o licență audiovizuală prin satelit pentru postul Digi Info.
 • S.C. Act Smart Television SRL București solicită o licență audiovizuală prin satelit și prin rețele de comunicații electronice pentru postul Happy Channel București. Este vorba de un canal destinat familiei.
 • S.C. Medi Play SRL București solicită o licență audiovizuală prin satelit și prin rețele de comunicații electronice pentru postul laștiri.ro București. Dacă va primi licență, peisajul audiovizual bucureștean s-ar putea îmbogăți cu încă un post de știri.
 • S.C. General Broadcast Company SRL Tg. Jiu solicita licenta audiovizuală prin rețele de comunicații electronice pentru postul Gorj Media Tg. Jiu.
 • S.C. Ave Concrete Media SRL Pitești solicită licență audiovizuală prin satelit și prin rețele de comunicații electronice pentru postul Infomax Pitești și C-lung Muscel.
 • S.C. Agro TV Network SRL Cluj Napoca solicită licență audiovizuală prin satelit și modificare licență audiovizuală prin rețele de comunicații electronice și decizie de autorizare pentru Agro TV Network Cluj Napoca.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Onorabile....pe principiul asta ar trebui rase si alte posturi. ProTv (cu al ei Cancan Tv de pe Acasa) si Prima Tv au exact acelasi tip de emisiune. Te-as mai invita sa mai pui la socoteala si imnul Romaniei manelizat de Pro acum cativa ani, precum si stirile proteve care incep la 19.00 cu informatii de genul "Nicoleta Lucu e constipata !". Vezi vreo diferenta intre zoaiele de la Antena si cele de la Pro si Prima ?
 • Rcs-ul decat sa tina 7-8 posturi locale mai bine le reuneau pe toate sub un singur post Digi National sau ceva de genul(denumirea e mai putin importanta acum) si aveau content cu adevarat cat pt o zi intreaga, nu doar 2-3 ore de program(direct)/zi pentru fiecare post local in parte.
 • Eu nu pierd nimic! De ce sa platesc 2 euro pe luna daca nu ma uit la mizeria de Liga I?
  Si chiar daca m-as uita, tot nu as da vina pe RCS-RDS ci as da vina pe mine ca nu sunt capabil sa imi reziliez contractul cu ei si sa ma duc la altii care au LookTV.

  PS. Daca pana la ora asta nu stii motivul pentru care Liga I nu se vede pe RCS-RDS, scuza-ma, Caragiale avea o vorbă... (vezi in link-ul de mai jos):
  https://www.youtube.com/watch?v=VgWl82rno6U
 • Antenele ar trebui scoase de pe toate companiile de cablu din Romania. In timp ce Antena3 incearca sa spele creierele acelor romani mai putin "cultivati" , Antena 1 are emisiuni ce incalca cele mai elementare norme de bun-simt si educatie, la ore de maxima audienta cu personaje ciudate, certate cu morala si legea ce au un limbaj obscen, injurios si tendentios. Iata ce "productii" ofera telespectatorilor Antenele. Ca exemplu pot da emisiunea Acces direct. care este sub limita oricarei reguli de bun-simt ca sa nu mai vorbim de modul grosolan in care incalca legea.
 • Felicitari pt cei de la DIGI,decat sa mai dau 10 lei pentru meciuri de rahat bine vad meciurile din Italia,Franta,Spania ,Bundesliga(Eurosport) UCL ,UEL pe gratis....trebuie sa fi tampit sa te muti de la RDS
 • Fratilor, e simplu, nu va convine ce va ofera RCS, va mutati la alt operator. Uite ca Digi a avut curaj sa scoata si Discovery si LookTV si Antenele de pe satelit si nu au pierdut mare lucru. Voi chiar credeti ca nu exista niste studii de piata?
 • Digi FM si Digi Sport FM cred ca sunt in asteptare. Nu au frecvente sa le dea drumul, eventual daca se vinde Pro FM si reteaua Info Pro si se inteleg si atunci frecventele nationale Info Pro sa devina Digi FM si localele Pro FM sa devina Digi Sport FM. Domeniile de internet sunt luate pentru ambele posturi. Daca s-ar oferi mai multe licente FM la licitatie de catre CNA poate ar castiga mai multe orase si ar putea lansa radiourile.
 • Nici macar un digisport 3 HD nu sunt in stare sa bage ; nemaivorbind de postul de radio Digi fm, ce il anuntasera ca il lanseaza...
  Migratia masiva de la rcs -rds spre oricare ala oferta, dar mai ales la focus sat, in conditiile in care si-au construit un quasi monopol, in cardasie cu mafiile locale, va continua accelerat...
 • Ca sa ne intelegem...Rds vrea sa mai bage un post obscur, fara pic de audienta in loc sa reintroduca in grila canale ca Look tv sau Discovery?
  Sunt deranjati la mansarda rau inseamna. Nu se mai vindeca niciodata

Trimite un comentariu