Skip to main content

Cosmote lansează un serviciu mobil pentru divertisment, bazat pe abonamente săptămânale

 

Cosmote ClubCosmote România lansează Cosmote CLUB, un serviciu mobil creat pentru a oferi diferite tipuri de conținut ușor de accesat, bazat pe abonamente săptămânale.

Publicitate

Cosmote CLUB oferă patru tipuri de conținut diferite: Jocuri, Horoscop, Știri și Știri Sportive, fiecare disponibil la un preț de 0,99 Euro/săptămână (TVA inclus) pentru abonați sau 0,80 Euro credit/săptămână pentru utilizatorii de cartelă preplătită, clienții primind acces gratuit 7 zile pentru fiecare primă activare a oricărui serviciu.

„Aducem un serviciu de divertisment mobil care este perfect pentru diferite tipuri de clienți, de la fani ai jocurilor până la iubitori ai sportului sau oameni care au nevoie de principalele știri generale ale zilei”, a declarat Gabriel Ioniță, Director Managementul Produsului România, Romtelecom și Cosmote România.

Clienții Cosmote care aleg serviciul Jocuri se pot bucura de diverse modalități de a-și petrece timpul în cadrul aplicației Cosmote CLUB (disponibilă în Play Store) sau prin SMS. Clienții care aleg serviciul Horoscop vor primi zilnic prin SMS predicții pentru zodia aleasă, în timp ce abonații la secțiunea Știri sau Știri Sportive vor primi 1-2 SMS-uri zilnice cu cele mai importante titluri ale zilei pentru fiecare dintre cele două servicii.

În plus, clienții care utilizează Cosmote CLUB vor primi 1 voucher/săptămână pentru fiecare serviciu pe care l-au activat. Abonații la serviciul Jocuri vor avea posibilitatea să primească vouchere suplimentare pentru activitatea lor în cadrul serviciului, astfel: în funcție de numărul de puncte acumulat în cadrul jocurilor timp de o săptămână, fiecare abonat activ va fi inclus în clasamentul general saptămânal al jucătorilor. Locul pe care se va situa îi va aduce acestuia un anumit număr de vouchere.

Voucherele acumulate din abonamente și primite în cadrul serviciului Jocuri vor putea fi utilizate în orice moment pentru a solicita diferite produse, precum telefoane și accesorii pentru dispozitive mobile, accesând pagina Cosmote CLUB sau aplicația mobilă Cosmote CLUB.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu