Skip to main content

VIDEO. Cristi Chivu şi Adelina Chivu, imaginea UPC. Robert Redeleanu, UPC: Vedem în ultimele săptămâni o creştere semnificativă a numărului de abonaţi

 
UPC
UPC

UPCRobert Redeleanu, director de marketing al UPC, a declarat într-un scurt interviu pentru Paginademedia.ro că în ultimele săptămâni, după ce reţeaua de cablu a introdus canalele Look TV, care difuzează Liga 1, s-a înregistrat o "creştere semnificativă a numărului de abonaţi". El nu a precizat însă o cifră exactă.

Publicitate

Declaraţia a fost făcută după evenimentul în care operatorul a anunţat că fotbalistul Cristi Chivu şi soţia sa sunt noua imagine a UPC.

Reporter Paginademedia.ro: Puteţi să ne spuneţi câţi abonaţi are UPC la pachetul cu Liga 1?

Robert Redeleanu, director de marketing al UPC: Nu putem să dăm astfel de cifre. E însă o cifră semnificativă. Vedem în ultimele săptămâni o creştere semnificativă a numărului de abonaţi.

Cum îi anunţaţi pe abonaţi că pot alege acest pachet?

Sunt în primul rând metode de abonare automată, printr-un buton care apare pe ecran. Dacă doreşti pachetul, dai câteva date şi poţi deveni abonat.

Am mai avut infomrări prin SMS şi prin inserturi trimise odată cu factura.

Canalele pe care sunt difuzate meciurile au ieşit automat după o lună în care au fost distribuite gratuit sau doar la cerere, aşa cum s-a vorbit la început?

Am oferit în mod gratuit aceste canale timp de o lună, apoi le-am scos celor care nu şi-au manifestat în mod deosebit dorinţa de a le păstra. După 15 august, nu au mai fost disponibile.

Acest scurt interviu a fost acordat Paginademedia.ro la finalul conferinţei de presă în timpul căreia UPC a anunţat introducerea posibilităţii de personalizare totalã a pachetelor de servicii – "peste 1000 de combinaţii posibile".

În noul portofoliul au intrat produse precum Fiber Power 500 Mbps, pachetul tematic Smart, dedicat familiilor cu copii, dar şi noi pachete de telefonie ce includ convorbiri nelimitate pe fix şi mobil.

Serviciul Fiber Power 500 Mbps este disponibil ĩn 8 oraşe - Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Ploieşti, Iaşi, Galaţi, Constanţa şi Alba Iulia.

Totodatã, UPC anunţã ĩnlocuirea abonamentului TV Familia cu pachetul de televiziune Optim ĩn format digital necriptat. Acest abonament include 51 de canale ĩn format standard şi 10 canale ĩn format HD, ce pot fi receptionate fãrã un echipament de decodare (mediabox).

La conferinţa de astăzi au participat, alături de Robert Redeleanu, Adelina şi Cristi Chivu. Aceştia din urmă, alături de fetiţele lor, sunt protagoniştii noii campanii de promovare a UPC.

https://www.youtube.com/watch?v=HJD5U7gMyc4

https://www.youtube.com/watch?v=16ABKkODhvs

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dax dax
    Nu era UPC operatorul ala care spunea ca abonatii lui nu sunt interesati de liga1 cand o transmitea rds?
    Buna alegerea lui Chivu, apropo cum sta UPC cu semnalul in Italia? Ca parca acolo isi duce veacul 'fotbalistul'
  • Alex Alex
    Care calitate? La UPC la 32 lei (Optim+decodor) ai pachetul Discovery si frectii 'must-carry'.
    Daca vrei posturi straine de calitate gen TV1000, Mezzo, Rai 1, RTL etc pentru a le receptiona la UPC platesti 65 lei (pachet Maxi+decodor) in timp ce la RCS sunt la 29 lei.
  • Alex Alex
    Iar referitor la posturile unguresti, fii linistit ca nu le platim noi ci se platesc din alta parte.

    La UPC insa TOTI abonatii platesc pentru Look Plus si implicit pentru Liga 1. Sper ca nu-si inchipuia cineva altceva. Oricum dl director a evitat sa ne spuna cati abonati (vechi si noi) sunt cu adevarat interesati de fotbal. Contractul pentru Liga 1 este evident dpdv financiar o gaura neagra iar ei il considera util pentru marketing.
  • Alex Alex
    Pe mine nu ma intereseaza cu cine isi promoveaza imaginea o anumita companie; ma intereseaza ce servicii ofera si la ce pret.

    UPC ofera servicii bune la preturi foarte mari, asta este segmentul pe care se incadreaza.
  • Alex Alex
    Da, si-au impartit grila in pachete si pachetele, iar aceasta impartire este mult mai proasta din perspectiva vechilor pachete si preturi. Orice combinatie de pachete mai mici este mai proasta ca si grila si mai scumpa ca si pret decat era clasicul pachet Familia iar pentru cei care vor grila completa, pachetul Maxim actual este mai scump decat era pe vechea oferta de grila completa.
  • Alex Alex
    Da, si-au impartit grila in pachete si pachetele, iar aceasta impartire este mult mai proasta din perspectiva vechilor pachete si preturi. Orice combinatie de pachete mai mici este mai proasta ca si grila si mai scumpa ca si pret decat era clasicul pachet Familia iar pentru cei care vor grila completa, pachetul Maxim actual este mai scump decat era pe vechea oferta de grila completa.
  • Alex Alex
    Poti sa te tot joci de-a configuratul, insa la pretul la care aveai inainte un Pachetul Familia cu decodor acum ai pachetul Optim cu jumatate de posturi si fara decodor. Apoi adaugi si pachetul Smart si decodor, mai platesti 10 lei in plus dar tot nu prinzi posturi pe care inainte le plateai in pachetul Familia. Asa ca in final alegi pachetul Maxim si platesti un pret si mai mare.
    Concluzia: servicii mult mai scumpe.
  • Marius Marius
    1000 de combinatii ? Pai si cum faci asta? Inseamna ca poti efectiv sa-ti alegi canalele.
  • Marius Marius
    Se misca bine de tot. Asteptam sa creasca si acoperirea. Aici inca sunt in urma RDS.
  • dani dani
    Vrei cele mai multe canale de pe piata ( de exemplu toate programele AXN) te duci la noul Telekom. aia chiar au multe programe bune, iar pretul este sub upc. Daca vrei un pachet de baza alegi RDS , dar NU UPC. Scump si slab. Nu mai vorbim de netul lor extrem de slab
  • mishu mishu
    La UPC e scump si nemultumirea e in floare. N-ai sa vezi Universal, Comedy Central, Paramount...
    Am maxim HD si tocmai am aflat ca au mai intrat niste HD-uri. Dar nu pt mine... ca eu sunt mai fraier.
  • mishu mishu
    Pfffff.... ce de postaci are si UPC-ul. Nu-mi vine sa cred!
    Ia scrieti va rog si de faptul ca UPC are cele mai mari preturi de pe piata. Ca de fiecare data cand se mai introduce un canal nou in grila se mai inventeaza un pachet... ca Maxim de acu' 2 ani are alte canale decat de Maxim de anu' asta. Si ca daca ti-a expirat perioada contractulala TREBUIE sa suni ca sa te alegi cu o oferta altfel platesti aproape dublu ca prostu'.
    Apropos... la aia "ROZ" e mai ieftin Look-ul
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Stirea despre intrarea Digi24 nu a disparut. Noi nu scoatem materiale de pe site.
  • andrei andrei
    Ce comentarii postate de angajatii upc pe aici. si cel mai grav ca articolul acesta este platit de upc. Stirea cu digi 24 ca a intrat ieri in grila upc a disoarut suubit. Pai unde mai e pagina de media?
  • David David
    Mai ieftin nu inseamna mai bun. Si rds chiar poti sa te convingi de acest lucru:).
    E ieftin dar nemultumirea e in floare. Cati stau la rand sa le expire contractele sa scape de ei....mii

Trimite un comentariu

sus