Skip to main content

Cum au început Cusurgiii lui Mihai Găinușă. Prima TV, pe locurile șapte-opt

 

cusurgiii Prima TV

Publicitate

AUDIENȚE. Foștii Cârcotași Mihai Găinușă și Codruț Kegheș au pornit aseară noul proiect TV: emisiunea Cusurgiii, la Prima TV. Ce audiență a avut noul program?

Cusurgiii (emisiune care va fi difuzată de luni până joi) a fost în program de la 22.30 la 23.00. Pe intervalul emisiunii, Prima TV a fost pe locul șapte la nivel național și pe opt la orașe. Pe publicul comercial, emisiunea lui Mihai Găinușă a fost pe poziția a cincea.

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele primei ediții Cusurgiii, de ieri, 22 septembrie:

NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, Cusurgiii a fost urmărită de 228.000 de telespectatori pe minut (ceea ce înseamnă 1,2 rating). Cota de piață: 3,3%.

Prima TV a fost pe locul șapte, după Pro TV, Antena 3, Antena 1, Kanal D, România TV și Realitatea.

Pe primul loc pe intervalul emisiunii era Pro TV, cu 1,16 milioane de telespectatori pe minut (6,3 rating).

URBAN. Cusurgiii au avut, la orașe, 120.000 de telespectatori în medie în fiecare minut (1,2 rating și 2,8% market share).

Pe urban, Prima TV a fost pe locul opt pe interval, după Pro TV, Antena 3, Antena 1, Kanal D, Realitatea, B1 și România TV.

Prima poziție pe interval - Pro TV (care difuza știri) - era urmărită de 788.000 de telespectatori pe minut (7,8 rating).

COMERCIAL. O poziție mai bună pentru Cusurgii pe targetul între 18 și 49 de ani: locul cinci, cu o medie de 72.000 de telespectatori pe minut (1,4 rating și 3,7 market share).

Prima TV a fost, în top, după Pro TV (551.000 de persoane, adică 11 rating și o cotă de piață de aproape 30% pe acest target), Antena 1, Antena 3 și Kanal D.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • mie personal imi place cum este conceputa emisiunea cusurgii,aseara nu i-am mai vazut ,ma intreb pe cine deranjeaza adevarul ,de fapt pe cine intereseaza cum suntem jacmaniti de orice primar pina si din cel mai inamolit satuc si numeni nu are nici o solutie ,pacat ca ne lasam manipulati....sunt ,,ridicate,,toote laturile,balacarelile ,era singura emisiune realista....informativa..
  • in sfarsit gainusa tradatorul penibil si expirat isi primeste rasplata. garantez ca si la radio 21 va face acelasi mare rahat. la kiss fm a scazut constant in ultimele 4-5 valuri de audienta radio.
  • pacat ca o emisiune sociala care nu pupa in fund nici o "entitate" politica, e prea putin urmarita, fata de cat merita! chiar nu au umor rasuflat, nu se incurca in aceleasi glume expirate despre Voiculescu si este foarte dinamica! dar romanii prefera minciuna, indobitocirea continuua si dezinformarea totala! sanatosi mintal sa fim, ca in rest...avem telecomanda!
  • te-ai uitat la emisiune? nu exista egal intre cele 2. una e lunga si plina de balbe din televiziuni si cealalta, scurta si cu reportaje sociale.
  • Daaa...super emisiunile Cusurgii/Carcotasii in care toata emisiunea prezentatorii delireaza: FELIX/VARANUL/VOICULESCU/FELIX/VARANUL/VOICULESCU/ETC. ...de ce naibii ar vrea cineva o emisiune cu astfel de debitatii despre unul care e acum in inchisoare? Ii urmareste telepatic Voiculescu din parnaie sau ce au? Sau daca il urmareste telepatic automat ii urmareste si pe ei?
  • Pai la ora 22.30 publicul comercial face nani. Asta in primul rand. In al doilea rand poate ca umorul lor e deja rasuflat... fassss

Trimite un comentariu