Skip to main content

Digi Animal World lansează prima emisiune, producţie proprie. Programul este prezentat de Bogdan Uritescu

 
Digi Animal
Digi Animal

Digi Animal Digi Animal World lansează în această toamnă prima emisiune, producţie proprie, dedicată iubitorilor de animale, denumită Digi Animal Club, prezentată de Bogdan Uritescu.

Publicitate

Prima ediţie a emisiunii va debuta în data de 21 septembrie, la ora 17:45 şi va fi difuzată în fiecare duminică, la aceeaşi oră, potrivit Digi24.ro.

Digi Animal Club este o emisiune de divertisment, cu conţinut informativ-educativ în centrul căreia se află necuvântătoarele şi este dedicată copiilor, părinţilor şi bunicilor.

Telespectatorii vor urmări în prima parte a emisiunii un film documentar despre animale, urmând ca în partea a doua să urmărească show-ul interactiv dintre moderator şi invitatul special.

În prima ediţie a emisiunii se va discuta despre graniţele comunicării dintre om şi animale. După film, Bogdan Uritescu va discuta despre aceleaşi bariere de comunicare. Invitata specială a ediţiei este LALA, un papagal Ara plin de culoare.

Cea de-a doua ediţie invită publicul la Delfinariul din Constanţa.

Câinele, cel mai bun prieten al omului, va fi adus în prim plan în ediţia a treia a Digi Animal Club. Iubitorii speciei canine şi nu numai, sunt invitaţi să îl cunoască pe Bruno, un labrador utilitar.

Despre Digi Animal World

Digi Animal World este canalul de filme-documentare din portofoliul RCS &RDS. Grila de programe conţine filme de documentare si emisiuni despre natură şi faună, oferă poveşti despre evoluţia vietăţilor planetei, despre locurile de pe planetă populate cu cele mai multe şi mai diverse specii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonim Anonim
    Eu sunt abonat RDS & RCS / DIGI si sunt multumit in mare de acest operator de tv telefonie internet etc , iar din punctul meu de vedere canalele de documentare marca DIGI { Digi World , Digi Life , Digi Animal World } sunt de nota 10 ( zece ) si sunt cu mult spre foarte mult peste canalele marca Discovery , iar uneori si peste cele Nat Geo , dar si cel de film DIGI FILM este mult mai tare fata de HBO Romania , iar astai doar parerea mea si poate ca sunt multi care ar zice la fel si ca am dreptate .
  • nitu boss de vl nitu boss de vl
    Să bage in plm canale calumea nu cheiesti handicapate la care nu se uita nimeni . Ma pis pe liga 1 ba mad79 ce sugi aici cu liga aia de fete virgine ? Vino sa jucam odată si ai sa vezi ca am dreptate !
  • vlad vlad
    Calitatea Discovery ? Ce gluma buna. Discovery e mai mult brand, nu au cine stie ce content. Digi-urile sunt peste Discovery. Nu poti compara productiile BBC-digi cu cele de pe Discovery.
  • Bogdan Bogdan
    De ce sa taca 'cu Liga 1' ? Ca se contureaza un trend la RDS. Sa renunte la canale pe care apoi incearca sa le inclocuiasca prin clone nereusite. Asa au facut si cu Discovery.
  • Bogdan Bogdan
    Mai au mult pana sa ajunga la calitatea Discovery.
  • mad79 mad79
    Mai taci mai cu Liga -1!
  • Daniel Daniel
    Decat sa faca emisiuni la ZOO mai bine ar da Liga1.
  • qeweqdwqw qeweqdwqw
    interesanta emisiune si mai interesant e ca prezinta Bogdan Uritescu care acum mai acum 2 ani zicea ca se retrage de pe sticla, o sa incerc sa ma uit :)

Trimite un comentariu

sus