Skip to main content

Doi actori din Las Fierbinți sunt protagoniștii comediei "America, venim!", care a intrat ieri în cinema

 

America, venimComedia românească "America, venim!", care îi are ca protagoniști pe Adrian Vancica și Gheorghe Ifrim, a ajuns ieri în cinematografele din țară.

Publicitate

Fanii popularelor personaje Celentano și Primarul Vasile îi pot vedea în cu totul altă impostază pe cei doi actori într-o comedie filmată în mare parte la New York, scrie protv.ro.

Din distribuția filmului fac parte și actorii Mihai Călin (Train de Vie, Eu sunt Adam, Second Hand), Ion Sapdaru, Tania Popa, Ioana Blaj, Alexandru Bindea și Oana Ioachim.

Povestea filmului "America, venim!"

America, venim! pune accentul pe intamplarile pline de umor și neprevazut prin care trece trupa unui teatru de provincie, ai carei actori se afla pentru prima dată la New York.

Exuberanta si lipsa lor totală de experiență, precum și lipsa noțiunilor de limbă engleză îi fac să parcurgă o serie de întâmplări și aventuri comice, multe dintre ele inspirate din realitate. Comedia este plină de situații amuzante și inedite, și este completată perfect de actorii din distribuție, nume mari și reprezentative pentru filmul românesc.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu