Skip to main content

Fosta șefă de la MediaPro Distribution și echipa demisionară au lansat o nouă companie de distribuție: Freeman Entertainment

 

Anca Truta

Publicitate

Anca Truță, fostul manager general al MediaPro Distribution și o echipă care a demisionat în această vară de la compania deținută de grupul CME, au lansat o nouă companie de distribuție.

Compania este Freeman Entertainment și a devenit operațională de la 1 septembrie. Este reprezentant exclusiv al licenței Warner Bros. și are contracte și cu titluri independente, precum DreamWorks (compania lui Steven Spielberg), Europa Corp și Red Granite.

Freeman va fi coordonată de Anca Truță, iar director de marketing și comunicare este Raluca Moroianu.

Fimul cu care Freeman intră pe marile ecrane este În mijlocul furtunii, o producție Warner Bros regizată de Steven Quale, care intră în cinematografe pe 12 septembrie. Vor urma Fury (Brad Pitt, Shia LaBoeuf), Dumb and Dumber To (Jim Carrey, Jeff Daniels), Interstellar (în regia lui Christopher Nolan, cu Matthew McConaughey şi Anne Hathaway) și Horrible Bosses 2 (Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Kevin Spacey şi Jason Bateman).

Anca Truță a demisionat de la conducerea MediaPro Distribution la începutul acestei veri, după cum Paginademedia.ro a scris aici. La scurt timp, au demisionat 23 din cei 30 de angajați ai MediaPro Distribution (companie din portofoliul Central European Media Enterprises), după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu