Skip to main content

FOTO. În gura presei a împlinit un deceniu. Mesajul de pe tortul lui Badea: „De 10 ani, erou al muncii antibăsiste"

 

Mircea BadeaEmisiunea „În Gura Presei”, realizată de Mircea Badea, a împlinit 10 ani. Evenimentul a fost sărbătorit la emisiunea Sinteza Zilei, de aseară. Pe 13 septembrie 2004, Badea a stat pentru prima oară la măsuța emisiunii În gura presei.

Publicitate

Realizatorul emisiunii “În Gura Presei” a primit drept cadouri un sac de box cu poza lui Traian Băsescu şi un tort pe care era imprimat mesajul „De 10 ani, erou al muncii antibăsiste”.

„Faptul că de 10 ani stă în picioare o astfel de emisiune poate fi motiv de sărbătoare”, a spus Mircea Badea.

"Mă gândesc că după ăştia zece ani sunt ceva - nu foarte mult - dar ceva mai înţelept. Meseria mea a fost războiul (...) Pe vremea lui Năstase, m-am luptat cu Năstase. Pe vremea lui Băsescu, m-am luptat cu Băsescu. (...) Mi-a folosit doar că am făcut un lucru pe care l-am considerat corect şi în care am crezut şi cam asta e tot”, a mai spus Mircea Badea.

Screen Shot 2014-09-12 at 12.06.27 PMScreen Shot 2014-09-12 at 12.06.40 PM

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Hai ne lasi....ai fost erou al muncii antibasiste dupa ce parnaiasul felix a fost catalogat drept "Solutia imorala". pana atunci faceai glumite cu coafeze si tramvaisti. Iar daca numaram anii cat ai fost cu limba'n dosul lui Nastase, cred ca sunt mai multi decat lunile in care zici tu ca ai fost impotriva.
    Da' ce te faci din decembrie, tot antibasist esti?

Trimite un comentariu